Cu ce s-a ocupat Geanina Ilieş înainte să devină prezentatoare TV. Gazda Gospodar fără pereche a jucat într-un serial urmărit de milioane de români

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/02/2020, 10:16
Cu ce s-a ocupat Geanina Ilieş înainte să devină prezentatoare TV. Gazda Gospodar fără pereche a jucat într-un serial urmărit de milioane de români
Geanina Ilieş este epregătită pentru al doilea copil

Geanina Ilieş, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la PRO TV a fost actriţă, în anul 2008, în serialul „Cu un pas înainte”. Serialul a fost difuzat de PRO TV.

Ce făcea Geanina Ilieş înainte să devină prezentatoare TV

Prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la PRO TV, Geanina Ilieş, în anul 2008, a ajucat într-un serial TV. Pe atunci, actriţa încă necăsătorită se numea Geanina Varga. Serialul s-a numit „Cu un pas înainte” şi a fost difuzat de televiziunea PRO TV.

Serialul TV din 2008 i-a adus Geaninei rolul Katiei Dinescu, care era sora mai mare a Edith Dinescu. Rolul acesteia din urmă era interpretat de actriţa Monica Davidescu.

Geanina Ilieş a descoperit plăcerea de a dansa în serialul „Cu un pas înainte”

Geanina Ilieş, timp de 10 episoade a jucat rolul unei tinere nonconformiste, despre care actriţa spunea că a ajutat-o să descopere o latură de-a sa.

Acest rol m-a ajutat să-mi descopăr o altă latura de-a mea, plăcerea de a dansa. Am avut langa mine oameni extraordinari, iar Ioana Macarie, actrita, dar si coregrafa serialului, m-a ajutat sa invat si sa simt gustul dansului.

Am alaturi de mine, pe platoul de filmare, actori consacrati alaturi de care se viseaza orice tanar ambitios. De la ei am aflat cateva dintre tainele meseriei de actor„, declara Genina Ilieş.

Geanina Ilieş, tot în anul 2008, a mai jucat în „Summer Holiday”, iar în anul 2009 a jucat în „Hellhounds şi „Contra timp 2”.  Geanina Ilieş prezintă acum emisiunea „Gospodar fără pereche”.

Pe lângă faptul că mi-am dorit foarte mult să reintru în televiziune, să prezint Gospodar fără pereche a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina. Ce-i drept, atunci când îmi doresc anumite lucruri, ele se întâmplă, pentru că iubesc foarte mult ceea ce fac.

Mai mult, s-au și legat lucrurile, eu urmăream emisiunea la televizor, eram telespectator și-mi plăcea foarte mult ideea.

Gospodar fără pereche e o emisiune frumoasă, care poate schimba vieți. Iar mie îmi plac lucrurile astea care țin de viață. Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit”, declara prezentatoarea „Gospodar fără pereche”, Geanina Ilieş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×