Când începe emisiunea Gospodar fără pereche de la Pro TV? Geanina Ilieş, noua prezentatoare, a făcut anuţul pe Instagram

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
03/02/2020, 11:55
Când începe emisiunea Gospodar fără pereche de la Pro TV? Geanina Ilieş, noua prezentatoare, a făcut anuţul pe Instagram
Când începe emisiunea Gospodar fără pereche de la Pro TV

Fanii iubirilor rurale se întreabă când începe emisiunea Gospodar fără pereche, de la Pro TV! Ei bine, prezentatoarea emisiunii, frumoasa Geanina Ilieş, a vorbit cu cei care așteaptă c nerăbdare emisiunea fenomen de la postul din pache Protopopescu.

Când începe emisiunea Gospodar fără pereche de la Pro TV

Prezentatoarea a postat o fotografie pe Instagram în care apare prezentând emisiunea Gospodar Fără pereche. Prezentatoarea a fost fotografiată în timp ce stătea în fața camerelor de filmare, unde prezenta, probabil, următorul gospodar fără pereche.

Vedeta de televiziune s-a îmbrăcat potrivit emisiunii pe care o prezintă și îi stă foarte bine, după cum se vede în fotografia de mai sus. Rochița cu motive tradiționale era una foarte scurtă, iar aceasta a fost asortată cu cizme înalte de piele.

”Eu urmăream emisiunea la televizor”

Vedeta a fost întrebată pe Instagram când începe emisiunea Gospodar fără pereche, iar ea a dat următorul răspuns: ”Suntem pregătiți! Abia așteptăm să vedem ce fac gospodarii”, a spus vedeta.

Show-ul de televiziune este foarte aproape de a vedea lumina zilei, deoarece au început deja promo-urile pe televizor. Fie că sunt călare sau pe jos, cu pălărie sau cu căciulă, fie că mânuiesc furca sau tractorul, gospodarii sunt prezentați de Pro TV ca parteneri ideali de viață.

Geanina Ilieș este o prezență nouă a emisiunii, care intră în gospodăriile noastre pentru prima dată din postura de prezentatoare a emisiunii Gospodar fără pereche. Vedeta a recunoscut că a fost prima dată telespectator înrăit.

„Pe lângă faptul că mi-am dorit foarte mult să reintru în televiziune, să prezint Gospodar fără pereche a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina. Ce-i drept, atunci când îmi doresc anumite lucruri, ele se întâmplă, pentru că iubesc foarte mult ceea ce fac.

Mai mult, s-au și legat lucrurile, eu urmăream emisiunea la televizor, eram telespectator și-mi plăcea foarte mult ideea. Gospodar fără pereche e o emisiune frumoasă, care poate schimba vieți.

Iar mie îmi plac lucrurile astea care țin de viață. Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit”, a declarat Geanina  Ilieș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×