Salariul Geaninei Ilieș de la PRO TV, noua prezentatoare a emisiunii Gospodar fără pereche, după ce Anamaria Prodan s-a retras

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/10/2019, 16:53
Salariul Geaninei Ilieș de la PRO TV, noua prezentatoare a emisiunii Gospodar fără pereche, după ce Anamaria Prodan s-a retras
Salariul Geaninei Ilieș, 25.000 de euro pe sezon. Sursa foto: viva.ro

Salariul Geaninei Ilieș, noua prezentatoare a emisiunii Gospodar fără pereche de la PRO TV ar fi în jur de 25.000 de euro, conform unei cunoscute publicații din România. Vedeta va apărea în noul sezon al reality-show-ului pe care îl prezenta până acum Anamaria Prodan. Impresara și-a anunțat retragerea de la PRO TV spunând că nu mai are timp pentru familia ei.

Salariul Geaninei Ilieș la PRO TV, 25.000 de euro pe sezon

Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, care în urmă cu trei ani părăsea postul concurent, a devenit una dintre figurile principale de la PRO. Geanina s-a remarcat recent în reality-show-ul Ferma vedetelor, unde a concurat alături de Brigitte Sfăt, Florin Pastramă, Emil Rengle și Ioana Filimon, printre alții. I-a convins rapid pe cei de la PRO TV că merită să prezinte un show de succes, așa că i-au dat emisiunea Gospodar fără pereche sub tutelă.

Geanina este extrem de încântată de faptul că boșii au avut încredere în ea, iar pentru rolul pe care îl va avea în reality-show va lua 25.000 de euro, cu 5.000 de euro mai puțin decât lua soția lui Laurențiu Reghecampf, scrie libertatea.ro. Ilieș este motivată din punct de vedere financiar, iar show-ul va fi pentru ea rampa de relansare de care avea nevoie, căci din punct de vedere profesional, în CV nu dădea bine dacă scria doar că a participat la Fermă. Nu mai are rost să repetăm faptul că vedeta a prezentat înainte principalul buletin de știri de la Antenă.

anamaria prodan salariul geaninei ilieș
Anamaria Prodan a prezentat emisiunea în care fermierii își caută neveste. Sursa foto: adevărul.ro

Ilieș: „Sunt foarte entuziasmată”

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, a spus Geanina Ilieș după ce s-a aflat că este prezentatoarea emisiunii de la PRO, conform aceleiași surse.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×