Gafă uriașa a Bisericii. În loc să tipărească o rugăciune, a tipărit versurile unei melodii Hip-Hop!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 21:12
Gafă uriașa a Bisericii. În loc să tipărească o rugăciune, a tipărit versurile unei melodii Hip-Hop! GALERIE FOTO
Gafă uriașa a Bisericii

Unele rugăciuni ar putea face referire la viață, însă nu una din ghetouri, la oameni, însă nu la rasism sau orice altceva s-ar putea regăsi în piesele lui Tupac. De această dată, accentul se pune pe o piesă din 1996, ”Hail Mary”, care face referire la vin, dar la Hennessey, nu la cel cu care sunt familiarizați și creștinii.

În loc să tipărească o rugăciune, biserica a tipărit versurile lui Tupac

Însă, se pare că doar un singur aspect similar între rugăciune și o piesă nu a fost de ajuns pentru a oprit o biserică din Sri Lanka. Lăcașul sfânt a tipărit și distribuit accidental versurile de la melodia rap, în locul rugăciunii catolice cu același nume. Versurile au fost incluse într-o cărticică de rugăciuni trimisă unei biserici din Colombo. De altfel, cartea a fost publicată rapid pentru a fi gata de ”Festivalul muzicii pentru pace și armonie”, iar ”Hail Mary” a ridicat multe sprâncene.

Astfel, adepții, în loc să fie întâmpinați de refrenul „Bucurați-vă de Maria, plină de har. Domnul este cu tine”, au avut în față înțelepciunea lui Tupac: ”Makaveli este Killuminati, tot prin corpul tău. Lovitura este ca doisprezece bombe.Uhhh, simte-mă!”

Gafă uriașa a Bisericii. În loc să tipărească o rugăciune, a tipărit versurile unei melodii Hip-Hop!
În loc să tipărească o rugăciune, a tipărit versurile unei melodii Hip-Hop!

”Câteva dintre femeile mai în vârstă nu se puteau opri să privească în broșura tipărită”

„O mulțime de oameni au fost șocați ca și cum ar fi fost o glumă sau cineva ar fi vrut, de fapt, să ne pună să cântăm acest cântec”, a spus Andrew Choksy. „Câteva dintre femeile mai în vârstă din fața noastră nu se puteau opri să privească în broșura tipărită.”

Cărticica de rugăciuni se pare că a fost pregătită de un băiat care pur și simplu a descărcat versiunea greșită a ”Hail Mary” de pe internet. Eroarea a fost prinsă la scurt timp după distribuirea cărților, potrivit președintelui Da Silva din Arhiepiscopia din Colombo, potrivit mentalfloss.com. „Pagina a fost în mijlocul broșurii.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×