Gafă de proporții a liderului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis. Totul s-a întâmplat în timpul unor declarații de presă

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
30/01/2020, 16:46
Gafă de proporții a liderului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis. Totul s-a întâmplat în timpul unor declarații de presă
Gafă de proporții a liderului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis. Totul s-a întâmplat în timpul unor declarații de presă. Sursa foto: Hepta

Alfred Simonis, președinte al PSD Timiș și liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, s-a făcut de râs azi pe holurile Parlamentului, după ce a fost întrebat despre moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Orban.

Liderul PSD: ”Ăă .. cum e titlul?”

În timp ce făcea declarații despre moțiunea de cenzură depusă joi de PSD, Alfred Simonis, liderul grupului social-democraților a uitat numele textului pe care intenționează să-l voteze alături de colegii săi.

”Partidul Social Democrat a depus în după-amiaza aceasta moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Moțiunea are titlul: Guvernul Orban trebuie demis … ăă ..

Cum e moțiunea? Cum e titlul? Guvernul Orban trebuie demis, privatizează democrația, îmi cer scuze”, a declarat Alfred Simonis, vizibil încurcat de titlul textului.

În cele din urmă deputatul PSD și-a revenit și a venit cu o scuză pentru ezitarea sa.

Alfred Simonis și-a revenit, dar s-a încurcat din nou

„Așa cum privatizează și sistemul de sănătate. Am lucrat la mai multe titluri cu câteva minute înainte să depunem.

După cum ați văzut, premierul îl apără pe ministrul Costache, ministru care seara operează la clinica privată și a doua zi le alocă bani din banii ministerului pentru a finanța respectivul spital privat și altele.” – le-a spus liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, joi, jurnaliștilor, informează ProTV.

Alfred Simonis a fost întrebat de jurnaliștii de la Parlament dacă PSD are șanse să strângă numărul de voturi necesar pentru a demite prin moțiune de cenzură Executivul condus de Ludovic Orban.

În acel moment, președintele PSD Timiș s-a încurcat din nou, declarând că social-democrații au deja adunate ”peste 233 de voturi” și că este încrezător în faptul că PSD va strânge ”voturile necesare”, fără a preciza și numărul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×