Gabriela Firea strânge aliați! Mihai Fifor, ultimul pe listă. „PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 12:10
Gabriela Firea strânge aliați! Mihai Fifor, ultimul pe listă. „PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul” GALERIE FOTO
Gabriela Firea a fost susținută de Mihai Fifor în legătură cu revenirile în partid ale unor foști lideri. Sursa foto: hepta.ro

Gabriela Firea strânge aliați în lupta pe care e posibil să o dea în următoarea perioadă pentru supremația în partid. Mihai Fifor, secretarul general al PSD este ultimul din listă care îi dă dreptate primarului general al Capitalei. Edilul a transmis că se delimitează clar de cei care  l-au băgat pe ușa din dos pe Gabriel Oprea în Comitetul Executiv al PSD. Mihai Fifor vrea ca reconstrucția PSD să fie făcută de alt gen de oameni, şi nu de cei care „nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid”.

Gabriela Firea strânge aliați!

„Gabi Firea are perfectă dreptate! Nu putem începe reconstrucția PSD cu oameni care nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid. Ar fi o contradicție cu termenul de reformare. PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul.

Trebuie să promovăm o garnitură politică nouă, care să ofere o perspectivă credibilă, cu adevărat promițătoare. Avem multi oameni buni în partid, care au fost aici și au luptat și care pot fi promovați oricand in structurile de conducere ale PSD.

„PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul”

Nu sunt împotriva venirii sau revenirii unor oameni din afara partidului. Trebuie să fim deschiși către cei care pot aduce un plus PSD. Cred că, e nevoie mai mult ca oricand de o analiza profunda si onesta.

E nevoie de consultare si de dialog colegial, la toate nivelurile din partid si acesta trebuie să fie motorul relansării PSD”, a precizat Mihai Fifor pe o reţea de socializare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×