Gabriela Firea, primul politician important care a votat duminică: ”Am venit să votez cu gândul la copiii mei”. FOTO

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
10/11/2019, 07:47
Gabriela Firea, primul politician important care a votat duminică: ”Am venit să votez cu gândul la copiii mei”. FOTO GALERIE FOTO
Gabriela Firea a fost primul politician care a votat pentru alegerile prezidențiale. Sursa foto: cotidianul.ro

Gabriela Firea este primul politician care s-a prezentat în această dimineață, 10 noiembrie, la urnele de vot. Primarul Capitalei și-a exprimat opțiunea pentru alegerile prezidențiale încă de la primele ore ale dimineții, mai exact de la ora 7:00.

Gabriela Firea a votat pentru viitorul copiilor ei

Primarul Capitalei Gabriela Firea s-a prezentat duminică dimineața la urne. Politicianul a mers încă de la ora 7:00 la Colegiul Tehnic Mecanic “Griviţa” pentru a-și exprima opțiunea de vot pentru alegerile prezidențiale care au loc în cursul acestei zilei. Primarul Capitalei a mărturisit că a votat cu gândul la viitorul copiilor ei. VEZI FOTO

„Am venit să votez cu gândul la copiii mei. (…) De asemenea, am votat cu gândul la un președinte care va pune capăt măsurilor de austeritate”, a declarat Gabriela Firea la ieșirea de la urne, scrie stiripesurse.ro.

Gabriela Firea a anunțat pe Facebook că a votat

Fosta jurnalistă Gabriela Firea a venit cu gânduri bune la urnele de vot, iar după ce a pus ștampila pe candidatul preferat s-a fotografiat cu mai multe persoane care se aflau în secția de votare de la Colegiul Tehnic Mecanic “Griviţa”. Primarul Capitalei a postat fotografiile pe contul de Facebook la care a adăugat și un mesaj. „Am votat, cu inima!❤️ Și cu gândul la toți copiii români. Doamne-ajută!?”, a fost mesajul scris de Firea pe contul de socializare. Comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară și destul de multe persoane au fost în asentimentul Gabrielei Firea.

Primarul Capitalei a votat și pentru alegerile prezidențiale care au avut loc pe 26 mai 2019. După ieșirea de la urne Gabriela Firea a adăugat un mesaj pe pagina de Facebook în care a scris că a votat pentru ca românii să fie reprezentați de „oameni cu dragoste sinceră de țară”.

„Am votat! Așa cum am făcut mereu, de la 18 ani. Fără să mă împingă altcineva. Sau că să fiu cool ori…pe văl! Am votat pentru a fi reprezentați în Europa de oameni cu dragoste sinceră de țara. Visez, sper că nu cu ochii deschiși, la politicieni demni de sacrificiu personal pentru România!”, a scris edilul, potrivit b1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×