Unde votează Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna și Mircea Diaconu. Orele la care se vor prezenta la urne

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
10/11/2019, 07:27
Unde votează Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna și Mircea Diaconu. Orele la care se vor prezenta la urne
Unde și când vor vota candidații la alegerile prezidențiale. Sursa foto: libertatea.ro

În această dimineață s-a dat startul votului pentru alegerile prezidențiale. Urnele de vot s-au deschis încă de la ora 7:00, iar mulți dintre candidații pentru fotoliul de la Cotroceni au anunțat unde și la ce oră vor vota azi, 10 noiembrie.

La ce secții vor vota candidații la alegerile prezidențiale

Mulți dintre candidații pentru alegerile prezidențiale au anunțat unde, dar și la ce oră se vor prezenta la urnele de vot. Printre candidați se numără actual președinte Klaus Iohannis, fostul premier Viorica Dăncilă, candidatul din partea Alianței USR-PLUS Dan Barna, actorul Mircea Diaconu sau alți politicieni. Totodată, nou-numitul premier Ludovic Orban va vota începând cu ora 8:00 la Şcoala numărul 1 din Dobroieşti, judeţul Ilfov.

Preşedintele în exerciţiu al României Klaus Iohannis urmează să voteze la Liceul Jean Monnet din Capitală, de la ora 9:00, în timp ce liderul PSD Viorica Dăncilă a anunțat că va vota la ora 8.00, la Colegiul Sfântul Sava din Capitală. De asemenea, un alt candidat care se va prezenta la urnele de vot încă de la primele ore ale dimineții este președintele USR Dan Barna care azi nu va fi în București și va vota la Sibiu, la ora 10:00, la secţia nr. 52 de la grădiniţa de pe Calea Poplăcii din Sibiu.

Mircea Diaconu se va prezenta la vot spre seară

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale care au început în această dimineață, va merge la vot tot de la primele ore. Președintele Fundației Paleologu va vota încă de la ora 10:00 la Liceul Spiru Haret – strada Italiană nr 17. Actorul Mircea Diaconu este candidatul susţinut de Alianţa Electorală „Un Om”. Acesta va vota duminică, 10 noiembrie, la ora 17:00, la secţia de votare din incinta Liceului Ion Neculce, str. Ion Neculce, nr. 2, Sector 1.

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a fost primul politician care a votat în această dimineață. Firea și-a exprimat opțiunea de vot la Colegiul Tehnic Mecanic “Griviţa”, la ora 7:00.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×