Gabriela Firea, mesaj de pace înainte de CEx! „Ar fi foarte rău pentru noi să ne împărțim, pentru că ne-ar fragiliza echipa”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/11/2019, 20:14
Gabriela Firea, mesaj de pace înainte de CEx! „Ar fi foarte rău pentru noi să ne împărțim, pentru că ne-ar fragiliza echipa” GALERIE FOTO
Gabriela Firea nu vrea ca PSD-ul să se împartă în mai multe echipe. Sursa foto - facebook

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a transmis un mesaj de pace înainte de CEx! Deși mai toată lumea o vedea atacând o funcție importantă în urma rezultatului dezastruos de la alegerile prezidențiale, Firea a mers pe unitate și a susținut că optează pentru organizarea unui congres „cât mai rapid, foarte rapid”. „În primul rând, trebuie să avem grijă ca, după şedinţa din această seară, echipa noastră să rămână unită, partidul să nu aibă de suferit mai mult decât a avut, deja, de suferit în aceste alegeri, să nu ne împărţim în două sau trei echipe.

Gabriela Firea, mesaj de pace înainte de CEx!

Cred că ar fi foarte rău pentru noi, pentru că ne-ar fragiliza echipa noastră, care trebuie să rămână unită nu doar atunci când am fost la guvernare, deci la bine, ci şi acum, în opoziţie. Trebuie să rămânem uniţi şi trebuie să ne reformăm, dar o reformă reală, adevărată, aşa cum ne-o cer atât votanţii noştri”, a afirmat Gabriela Firea. Edilul Bucureștiului spune că nu a participat la nicio întâlnire informală cu colegii de partid înaintea acestei şedinţe

„Nu m-am întâlnit cu cineva şi împreună cu care să fac un rău acestei formaţiuni politice şi nu mă dezic de punctul meu de vedere şi-l voi exprima în cadrul Comitetului Executiv.

„Ar fi foarte rău pentru noi să ne împărțim, pentru că ne-ar fragiliza echipa”

Am făcut apel la toţi cei care m-au sunat să aibă grijă, în primul rând, de partid şi pe urmă de noi – suntem pe planul 2 – 3 – 4, să aducem oameni tineri lângă noi, oameni de valoare, să reconstruim partidul, să nu ne sfâşiem, să dăm mesaje pozitive, în primul rând faţă de cei pe care i-am dezamăgit”, a mai declarat Firea.

O singură dată a fost incisivă Firea înaintea CEx-ului. Atunci când a fost întrebată ce va face dacă i se va cere să-şi dea demisia din funcţia de vicepreşedinte. „Am auzit şi această şcoală de gândire, că în cazul în care actuala conducere aleasă în congres nu îşi va înainta demisia, nu va depune mandatul la începutul Comitetului Executiv, ar exista probabilitatea ca un coleg al nostru să propună încetarea mandatului Biroului Permanent prin demisia vicepreşedinţilor în bloc

Sunt colegi din ţară care achiesează pe această variantă, alţii care nu o văd neapărat o soluţie. Mie mi s-ar părea normal să respectăm statutul, să organizăm un congres cât mai rapid, foarte rapid.

Colegii care se consideră valoroşi şi care vor obţine sprijinul organizaţiilor să candideze la poziţia de preşedinte, de preşedinte executiv, de secretar, la poziţiile de vicepreşedinte regional şi în urma unui vot democratic, în faţa delegaţilor, (…) să avem o conducere”, a completat Firea.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×