Gabriela Firea, atac la adresa Guvernului Orban! ”Tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 20:06
Gabriela Firea, atac la adresa Guvernului Orban! ”Tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat”
Gabriela Firea, atac la adresa Guvernului Orban. Sursa foto: epochtimes-romania.com

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat joi un nou atac la adresa Guvernului liberal! Social-democrata spune că Executivul tratează Capitala ca pe ”ruda străină și demnă de blamat”, exprimându-și, totodată, speranța că ”poate vom avea și noi, vreodată, un premier bucureștean”.

Gabriela Firea, atac la adresa Guvernului Orban

Atacul vine chiar la o zi după ce Gabriela Firea și-a lansat candidatura pentru al doilea mandat la Primăria Capitalei, când l-a acuzat pe premierul Ludov Orban ”îi sapă groapa”.

”Şi în 2020, în ciuda vitregiei guvernului, care tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat – poate vom avea şi noi, vreodată, un premier bucureştean sau stabilit de 30 de ani în Bucureşti, care să înţeleagă complexitatea şi nevoia de modernizare – voi face tot ce îmi va sta în putere, la nivel local, pentru ca bugetul pentru sănătatea bucureştenilor să fie unul mulţumitor, raportat la urgenţele celor 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, unde s-au făcut în ultimii 3 ani investiţii fără precedent”, a scris Firea într-o postare pe Facebook.

”Omul sfințește locul”

Gabriela Firea a spus că ”omul sfințește locul”, dând exemplul investițiilor pe care primăria Capitalei le-a făcut în spitalele din subordine. ”Un mic exemplu despre ce înseamnă sintagma ”omul sfinţeşte locul”.

La Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, copiii merg spre blocul operator în maşinuţe electrice, fapt ce uşurează enorm munca doctorilor. Iar părinţii sunt şi ei mai liniştiţi că trauma celor mici e mult atenuată”, a postat Firea.

Gabriela Firea a afirmat miercuri seara că va candida la alegerile locale pentru un nou mandat la primăria Capitalei, deși copiii ei i-au cerut să nu mai candideze.

Ea a susținut, cu aceeași ocazie, că premierul Ludovic Orban refuză să o primească în audiență și încearcă să promoveze un candidat PNL pentru alegerile locale din iunie 2020. ”Domnul Orban îmi sapă groapa pentru alegerile locale, dar va cădea el în ea sau candidatul lui”, a adăugat Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×