Atac furibund al liberalilor la primarul general al Capitalei! „Gabriela Firea are o mentalitate de primar de comună”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 14:01
Atac furibund al liberalilor la primarul general al Capitalei! „Gabriela Firea are o mentalitate de primar de comună” GALERIE FOTO
Gabriela Firea se contrează cu guvernul liberal. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Atac furibund al liberalilor la primarul general al Capitalei! Deputatul PNL Dan Vîlceanu a declarat că Gabriela Firea are ”o mentalitate de primar de comună”. Reacția acestuia vine după solicitarea edilului adresată Executivului de a aloca fonduri suplimentare Capitalei.

Atac furibund al liberalilor la primarul general al Capitalei!

Mai mult de atât, Vîlceanu a criticat şi lipsa investiţiilor majore cu finanţări europene.„Doamna Firea are o mentalitate de primar de comună. Doamna firea spune singură, deşi conduce Primaria Generală a Bucureştiului, că nu încasează taxe şi impozite locale şi că îi trebuie bani de la guvern.

Asta se întâmplă de obicei la nivel de comună, unde oamenii nu au aceleaşi şanse şi nu trăiesc într-un oraş cum e Bucureştiul”, a declarat la Digi24 deputatul PNL Dan Vîlceanu.

„Gabriela Firea are o mentalitate de primar de comună”

Dan Vîlceanu nu s-a oprit aici. ”Uitaţi-vă la alţi primari, Cluj, Oradea, Timişoara, cum reuşesc să facă investiţii mari pe fonduri europene, iar în Bucureşti totul este blocat.

În Bucureşti doamna Firea, ca un primar de comună, oferă tot felul de beneficii din astea, vouchere de vacanţă în Grecia, de biciclete, dar nu am văzut o investiţie majoră.

Oamenii stau fără apă caldă zile întregi, iar dna Firea se plânge că nu primeşte bani de la guvern. Exact ca un primar de comună”, a mai spus deputatul liberal

Reacția lui Dan Vîlceanu vine după ce primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat pe Facebook, un nou atac la adresa premierului Ludovic Orban, pe tema bugetului, spunând că Guvernul tratează Bucureştiul ”ca pe ruda străină şi demnă de blamat”.

Aceasta după ce miercuri seară a declarat că i-a cerut premierului audienţă, i-a scris scrisori, i-a explicat care e situaţia bugetului Primăriei Municipiului Bucureşti, însă nu a primit niciun răspuns, concluzia ei fiind că Ludovic Orban îi sapă groapa pentru alegerile locale, dar va cădea el în ea.

”Şi în 2020, în ciuda vitregiei guvernului, care tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat – poate vom avea şi noi, vreodată, un premier bucureştean sau stabilit de 30 de ani în Bucureşti, care să înţeleagă complexitatea şi nevoia de modernizare.

Voi face tot ce îmi va sta în putere, la nivel local, pentru ca bugetul pentru sănătatea bucureştenilor să fie unul mulţumitor, raportat la urgenţele celor celor 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, unde s-au făcut în ultimii 3 ani investiţii fără precedent”, a scris Firea

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×