Gabriela Firea vrea încă un mandat de primar al Capitalei: „Mi-am făcut datoria cu cinste”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 09:47
Gabriela Firea vrea încă un mandat de primar al Capitalei: „Mi-am făcut datoria cu cinste”
Gabriela Firea avertizează: „Nu vom putea face față unei situații ca-n Italia”

Gabriela Firea a anunțat că vrea să candideze pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, chiar dacă proprii ei copii îi cer să nu mai continue bătălia politică.

Gabriela Firea candidează pentru încă un mandat la primăria Capitalei

Primarul Bucureștiului a spus că într-adevăr meseria este foarte obositoare și că multe persoane probabil ar fi renunțat după un singur mandat, dar ea nu vrea să lase garda jos.

Firea, care a fost aleasă în toamna anului 2016, a spus că are de gând să fie un primar la fel de cinstit precum a fost în primul mandat, ba chiar se laudă că a realizat multe pentru București.

Copiii îi cer să nu se mai implice în bătălia politică

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria la Primăria Capitalei cu cinste, am terminat proiectele rămase începute din fostele mandate și am început noi proiecte, împreună cu echipa mea”, a declarat fosta prezentatoare de la Antena 3, scrie libertatea.ro.

„Copiii cei mai mari îmi spun să nu mai candidez, pentru că este oboseală foarte mare, riscuri foarte mari, atacuri foarte dure, pe care nu le merit”, a spus primarul Capitalei.

„Copiii mari ne spun să nu mai candidăm pentru că nu merităm această viață atât de dură pe care o trăim. Nu e normal să abandonăm, nici eu, nici soțul meu”, a mai completat politiciana.

Gabriela Firea a mai spus în intervenția recentă pe care a avut în spațiul public că așteaptă un răspuns de la premierul Orban, căruia i-a trimis o scrisoare în legătură cu bugetul de la Primăria Bucureștiului.

„I-am cerut audiență, i-am trimis scrisori, i-am explicat care e situația bugetului Primăriei municipiului București, că bucureștenii contribuie cu 25% din PIB. Domnia sa nu mi-a răspuns absolut deloc (…) Cred că mă evită (…) pentru că știe că sunt bine pregătită”, a spus lidera PSD.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×