Gabriela Firea anunță pentru duminică lecții online pentru preșcolari, prin Proedus

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
15/03/2020, 13:06
Gabriela Firea anunță pentru duminică lecții online pentru preșcolari, prin Proedus
Gabriela Firea anunță pentru duminică lecții online pentru preșcolari. Sursa foto: proedus.ro

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat pe pagina personală de Facebook că micuţii care stau acasă din cauza epidemiei de coronavirus vor putea face lecţii online, pe platforma www.hubproedus.ro, începând deunimică de la orele 12:00.

Gabriela Firea anunță pentru duminică lecții online pentru preșcolari, prin Proedus

Gabriela Firea spune că lecţiile online vor fi oferite duminică de la ora 12:00, pe platforma www.hubproedus.ro, pentru preşcolarii din grupa mare.

Primăria Capitalei, prin Proedus, vine în sprijinul elevilor şi al părinţilor – lecţii şi exerciţii practice, la Şcoala TV. Astăzi, de la ora 12,00, încep o serie de cursuri video în cadrul proiectului Şcoala Tv.

Elevii vor primi şi teme pentru acasă

Primele lecţii vor fi destinate preşcolarilor din grupa mare, care vor putea urmări o oră de matematică şi una de abilităţi practice. Lecţia va fi susţinută live, începând cu ora 12,00 pe platforma www.hubproedus.ro”, a anunțat pe Facebook Gabriela Firea, primarul Bucureştiului.

De asemenea, primarul Bucureştiului a anunţat că săptămâna viitoare elevii claselor primare vor putea urmării şi ei lecţii live. Lecţiile live se vor termina ci cu teme pentru acasă pentru elevi. „Elevii vor putea lucra la lecţii împeună cu părinţii„, a mai scris Gabriela Firea.

În contextul epidemiei de coronavirus, autorităţile din România au anunţat că elevii au liber până pe 22 martie.

Ministrul educaţiei Monica Anisie a anunţat că se ia în calcul zilele acestea anunţarea unui alt termen pentru începerea şcolilor, mai ales că de luni în România intră în vigoare starea de alertă decretată de preşedintele Klaus Iohannis, vineri.

Cu siguranță voi solicita să se prelungească suspendarea cursurilor, de fapt eu am susținut în comitetul de urgență în mod special să se precizeze în hotărâre posibilitatea de prelungire, pentru că nu știam evoluția și era mai bine să fim acoperiți.

La momentul de față susțin prelungirea pentru că astfel îi protejăm pe copii”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educaţiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×