Gabriela Firea, adevărul despre revoluția pe care o pregătește în PSD! „N-am întâlniri secrete să o dau jos pe Dăncilă”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 15:29
Gabriela Firea, adevărul despre revoluția pe care o pregătește în PSD! „N-am întâlniri secrete să o dau jos pe Dăncilă” GALERIE FOTO
Gabriela Firea este acuzată că îi urmărește funcția Vioricăi Dăncilă. Sursa foto - facebook

Edilul Bucureștiului Gabriela Firea a acceptat să spună tot adevărul despre revoluția pe care o pregătește în PSD! Acuzată de mai multă lume că uneltește să preia puterea în partid după ce se termină alegerile prezidențiale, primarul general spune că nu se pune problema de așa ceva. Firea susține că nu-și va aloca „nicio secundă” după scrutinul prezidențial pentru un asalt la adresa conducerii și dezminte toate zvonurile apărute în ultima perioadă.

Gabriela Firea, adevărul despre revoluția pe care o pregătește în PSD!

„În mod normal, niciun om politic nu îşi anunţă 100% intenţiile, pentru că se spune din America până în România niciodată să nu spui niciodată în dragoste şi politică. Dar nu vreau să mai las aceste zvonuri și strategii de laborator să otrăvească relaţiile dintre noi, anume că eu după această campanie electorală nu voi face altceva decât să cer demisia doamnei Dăncilă în CEx şi să mă așez eu în fruntea unei revoluții (…)

Se spune că eu colportez și instig anumiți colegi pentru preluarea puterii în partid după prezidențiale. Vreau să dezmint aceste zvonuri, nu mă ocup cu aşa ceva nici acum, în campanie, şi nici după campanie, veţi vedea, nu voi depune nici cel mai mic efort, nu-mi voi aloca nicio secundă pentru a mă bate să preiau conducerea PSD
S-a spus că aș avea întâlniri secrete cu anumiți lideri din CEx pentru a o da jos pe dna Dăncilă.

„N-am întâlniri secrete să o dau jos pe Dăncilă”

Nu este adevărat. Nu am participat și nu voi participa la nicio bătălie, nu voi intra in nicio bătălie”, a spus Gabriela Firea despre care mai multă lume din partid a spus că așteaptă rezultatul alegerilor prezidențiale pentru a declanșa un adevărat atac la adresa Vioricăi Dăncilă. De altfel, Firea reprezintă în acest moment unul dintre ultimele bastioane ale social democraților.

Primarul general al Capitalei intră în luptă pentru un al doilea mandat în București. Conform zvonurilor ar intenționa să facă acest lucru din poziție de președinte al PSD-ului, poziție pe care vrea să o ocupe după ce Viorica Dăncilă ratează prezidențialele.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×