Gabriela Firea, solicitare stranie pentru un jurnalist! „Daţi-mi un pumn, măcar o palmă usturătoare. De control aşa”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 14:57
Gabriela Firea, solicitare stranie pentru un jurnalist! „Daţi-mi un pumn, măcar o palmă usturătoare. De control aşa” GALERIE FOTO
Gabriela Firea i-a solicitat unui jurnalist să o lovească. Sursa foto - facebook

Primarul general al Bucureștiului Gabriela Firea a avut o solicitare cât se poate de stranie pentru un jurnalist! Aceasta i-a solicitat unui jurnalist la finalul unui interviu, să-i dea un pumn. „Daţi-mi în cap. Nu de alta, dar vor sări haterii să vă spună că nu aţi fost un ziarist corect că nu m-aţi bătut realmente”, a afirmat Firea. Cerința edilului vine după ce mai multă lume l-a acuzat pe Cosmin Prelipceanu că a fost prea blând în discuția cu ea.

Gabriela Firea, solicitare stranie pentru un jurnalist!

„La final, măcar daţi-mi un pumn. Bateţi-mă, scoateţi o ghioagă, daţi-mi în cap. Nu de alta, dar vor sări haterii să vă spună că nu aţi fost un ziarist corect că nu m-aţi bătut realmente. Haideţi, eu mă ridic şi dvs daţi-mi, de control aşa, măcar o palmă. Păi vreţi să păţiţi ca dl Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a batut? Daţi-mi o palmă, un pumn, faceţi-mi ceva, şi eu mă apăr”, a afirmat primarul Gabriela Firea la finalul interviului.

Observând că jurnalistul refuză, primarul general al Bucureștiului a insistat. „Repet, să vă apăraţi de deontologi, că m-aţi lăsat să vorbesc. Ca în democraţie nu trebuie să vorbim, trebuie să ne batem, să ne scoatem ochii. Măcar un pumn, vă rog. O palmă usturătoare”.  Nici de data aceasta nu și-a văzut dorința împlinită. Într-un final, Firea a precizat că va merge la un radio sau televiziune „ca să-mi iau bătaia cuvenită să spăl ruşinea ziariştilor care nu-i bat pe invitaţi în platou”.

Cristian Tudor Popescu, aspru contestatar

Cristian Tudor Popescu a fost cel care a lansat un atac frontal la adresa redactorului șef Digi 24, Cosmin Prelipceanu după emisiunea cu Gabriela Firea! Jurnalistul, invitat permanent în emisiunea de seară a postului spune că a rămas stupefiat de faptul că moderatorul emisiunii a preferat de multe ori să dea din cap, să o aprobe pe primarul general al capitalei și chiar să îi ridice anumite mingi la fileu.

„Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24”, a scris Cristian Tudor Popescu după apariția Gabrielei Firea în studioul Digi 24

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×