Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme de sănătate din cauza căratului copiilor în brațe: ”Suntem amândoi cu spatele în piuneze”.

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
02/03/2020, 16:42
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme de sănătate din cauza căratului copiilor în brațe: ”Suntem amândoi cu spatele în piuneze”.
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dureri de spate din cauză că-și țin fetele în brațe. Sursa foto: Instagram.com

Gabriela Cristea și-a dorit enorm de mult să devină mamă, iar acum își răsfață cât se poate de mult cele două prințese. Prezentatoarea emisiunii „Like a star!” de la postul de televiziune Antena Stars și soțul ei Tavi Clonda au grave probleme de sănătate din cauza faptului că-și ține fetele foarte mult în brațe.

Tavi Clonda face tratament pentru durerile de spate. Gabriela Cristea își așteaptă rândul

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei muzicianul Tavi Clonda adoră să fie părinți, motiv pentru care fac tot ce le stă în puteri pentru a le face fericite pe cele două fete: Victoria și Iris. Din cauza faptului că micuțele sunt ținute adesea în brațe cei doi soți au început să aibă dureri serioase de spate și au ajuns pe mâna medicilor.

Gazda emisiunii de la Antena Stars a povestit într-un interviu pentru libertatea.ro că a decis să nu-și priveze fetele de căratul în brațe, în ciuda faptului că acest lucru reprezintă un lucru negativ pentru starea lor de sănătate. Gabriela Cristea a precizat că în momentul de față soțul ei face fizioterapie, iar apoi va veni rândul ei. Vedeta susține că acest ciclu se va repeta pentru că micuțel adoră să fie ținute în brațe.

„Suntem amândoi cu spatele în piuneze. Tavi face acum niște tratamente: fizioterapie, elongații și tot felul de chestii specifice pentru coloană. Și, când o să termine el, o să mă duc eu. Și când o să termin eu, o să se ducă el din nou și tot așa”, a spus fosta prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”de la Kanal D, potrivit sursei menționate anterior.

Gabriela Cristea despre viața de familie și cum se înțeleg cele două fete

„În timpul procedurilor nu prea ai voie să ridici. Victoria are 14 kilograme… E greu să te abții să nu o iei în brațe. Ne descurcăm până la urmă”, a completat soțul prezentatoarei TV, Tavi Clonda.

Vedeta a povestit că cele două fete se înțeleg foarte bine, în ciuda faptului că micuța Iris care va împlini în curând un anișor este mai autoritară. Gabriela Cristea a mai declarat că îi este foarte greu să plece de acasă atunci când are un eveniment pentru că Victoria crede că este „părăsită” și durează cel puțin o jumătate de oră să îi demonstreze contrariul.

„Victoria a început să aibă un sentiment de apartenență, nu cumva să o părăsim. Ne-a trebuit aproape o jumătate de oră să o convingem să ne lase să plecăm la eveniment. La Iris, lucrurile sunt mai simple încă, dar începe să își arate colțișorii și la propriu și la figurat”, a mai spus vedeta.

Ce spune prezentatoarea de la Antena Stars despre a treia sarcină

Gabriela Cristea a primit numeroase mesaje în legătură cu o eventuală sarcină sau dacă își mai dorește să aducă pe lume și alți copii și a ținut să lămurească lucrurile. Prezentatoarea „Like a star” de la Antena Stars a mărturisit că a venit momentul să se axeze mai mult pe carieră și mai ales, trebuie să se bucure de cele două minuni pe care le are în viața: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

„Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele.

Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm!”, a scris prezentatoarea TV pe unul dintre conturile sale de socializare în urmă cu ceva vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×