Gabriela Cristea, jignită pe Instagram. Replica savuroasă a soției lui Tavi Clonda: “Măcar sunt o babă asumată”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/02/2020, 17:23
Gabriela Cristea, jignită pe Instagram. Replica savuroasă a soției lui Tavi Clonda: “Măcar sunt o babă asumată”
Gabriela Cristea, jignită pentru felul în care arată. Sursa foto: Instagram

După nașterea celui de-al doilea copil al său, Gabriela Cristea a dus o adevărată bătălie împotriva kilogramelor în plus, urmând nenumărate diete pentru a atinge din nou forma de invidiat care i-a adus celebritatea.

Până la urmă, eforturile sale au început să dea roadele mult așteptate și, mândră nevoie mare, îndrăgita prezentatoare TV a ținut să împărtășească progresele sale cu toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Cum i-a pus Gabriela Cristea la punct pe cei care au jignit-o pe Instagram

Vedeta s-a fotografiat purtând o rochie mulată și, încântată de felul în care arată, a postat imaginea pe contul său de Instagram.

Chiar dacă reacțiile au fost în general pozitive, primind nenumărate cuvinte de încurajare din partea fanilor, au existat și comentarii ceva mai răutăcioase, care au scos-o din minți pe frumoasa brunetă.

Ești o babă”, i-a scris cineva, iar reacția Gabrielei Cristea nu a întârziat să apară. „Măcar sunt o babă’ asumată, cu chip și personalitate. Tu te ascunzi în spatele anonimatului și îți verși veninul frustrărilor tale. Îți doresc să îți găsești pacea sufletească!”, i-a transmis prezentatoarea Tv persoanei care a criticat-o în mediul online.

Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească după a doua sarcină

Chiar dacă este conștientă că nu a reușit să atingă forma care a făcut-o celebră, soția lui Tavi Clonda vrea să facă totul pas cu pas. Multe dintre vedetele aflate în situația sau au apelat la serviciile medicului estetician pentru a-și remodela rapid trupul.

Nu și Gabriela Cristea, care refuză cu vehemență să recurgă la astfel de metode pentru a se transforma peste noapte. încrezătoare în forțele sale, prezentatoare Tv a hotărât să urmeze o dietă strictă și nu se va opri până nu va fi pe deplin mulțumită de rezultate.

Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1.000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc.

Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga”, a dezvăluit Gabriela Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×