Gabriela Cristea, de urgenţă cu fetițele la spital. Ce s-a întâmplat cu cele mici

în Stiri mondene
13/02/2020, 18:23
Gabriela Cristea, de urgenţă cu fetițele la spital. Ce s-a întâmplat cu cele mici
Gabriela Cristea, de urgenţă cu fetițele la spital. Sursa foto: Youtube.com

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ajuns cu fetiţele lor la spital. Cea mică a avut ceva probleme de sănătate, dar la medic a ajuns şi fetiţa mai mare a cuplului. Aceasta, odată ajunsă la cabinetul medical a început să îşi consulte sora mai mică.

Gabi Crsitea a ajuns cu fetiţele la doctor

Gabrielea Cristea şi soţul ei Tavi Clonda îşi cresc fetiţele cum ştiu ei mai bine. Pe lângă dragostea părintească pe care le-o oferă din plin, cei doi fac tot posibilul ca micuţele să nu ducă lipsă de nimic.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În plus, cuplul are mare grijă de fetiţe. Chiar şi aşa câte o răceală mai le afectează pe câte una. Cuplul şi-a împărţit bine activităţile zilnice, astfel încât micuţele să fie cu unul dintre ei în permanenţă.

Tavi Clonda a anunţat pe Facebook că este cu fetiţele la medic

Aşa s-a întâmplat şi cu cea mică, când a întâmpinat ceva probleme de sănătate. Tavi Clonda a postat pe Facebook că se află cu cele două fetiţe la doctor.

Cântăreţul a spus că mezina familiei a fost fusă la un control. Astfel, a ajuns la doctor şi fiica mai mare a cuplului, întrucât nu au vrut să o lase acasă. Fata cea mare a Gabrielei Crsitea i-a locul doctorei cabinetului.

S-a aşezat pe scaunul ei şi a început şi ea să-şi consulte surioara. Cine ştie, poate micuţa de acum va deveni un medic reputat în viitor.

Medicul i-a prescris, probabil, fetiţei mai mici a Gabrielei Cristea un tratament, iar aceasta se va însănătoşi cât de curând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×