Gabriela Cristea, de urgenţă cu fetițele la spital. Ce s-a întâmplat cu cele mici

în Stiri mondene
13/02/2020, 18:23
Gabriela Cristea, de urgenţă cu fetițele la spital. Ce s-a întâmplat cu cele mici
Gabriela Cristea, de urgenţă cu fetițele la spital. Sursa foto: Youtube.com

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ajuns cu fetiţele lor la spital. Cea mică a avut ceva probleme de sănătate, dar la medic a ajuns şi fetiţa mai mare a cuplului. Aceasta, odată ajunsă la cabinetul medical a început să îşi consulte sora mai mică.

Gabi Crsitea a ajuns cu fetiţele la doctor

Gabrielea Cristea şi soţul ei Tavi Clonda îşi cresc fetiţele cum ştiu ei mai bine. Pe lângă dragostea părintească pe care le-o oferă din plin, cei doi fac tot posibilul ca micuţele să nu ducă lipsă de nimic.

În plus, cuplul are mare grijă de fetiţe. Chiar şi aşa câte o răceală mai le afectează pe câte una. Cuplul şi-a împărţit bine activităţile zilnice, astfel încât micuţele să fie cu unul dintre ei în permanenţă.

Tavi Clonda a anunţat pe Facebook că este cu fetiţele la medic

Aşa s-a întâmplat şi cu cea mică, când a întâmpinat ceva probleme de sănătate. Tavi Clonda a postat pe Facebook că se află cu cele două fetiţe la doctor.

Cântăreţul a spus că mezina familiei a fost fusă la un control. Astfel, a ajuns la doctor şi fiica mai mare a cuplului, întrucât nu au vrut să o lase acasă. Fata cea mare a Gabrielei Crsitea i-a locul doctorei cabinetului.

S-a aşezat pe scaunul ei şi a început şi ea să-şi consulte surioara. Cine ştie, poate micuţa de acum va deveni un medic reputat în viitor.

Medicul i-a prescris, probabil, fetiţei mai mici a Gabrielei Cristea un tratament, iar aceasta se va însănătoşi cât de curând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×