Gabriela Cristea şi-a botezat fetiţa. Tortul ales, desprins din basme. FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 09:31
Gabriela Cristea şi-a botezat fetiţa. Tortul ales, desprins din basme. FOTO GALERIE FOTO
Gabriela Cristea și Tavi și-au botezat fetița weekendul trecut. Sursa foto: viva.ro

Gabriela Cristea și-a botezat cea de-a doua fetiță la finalul săptămânii trecute, iar evenimentul a fost unul de basm! Peste 100 de persoane au onorat invitația părinților Theei Iris Selena la primul mare moment din viața ei: creștinarea. Petrecerea a fost una de pomină, iar invitații s-au simțit extraordinar.

Gabriela Cristea și-a botezat fetița: Tortul, un double mousse îmbrăcat în marțipan

Botezul micuței Iris a fost unul atipic, căci părinții au pregătit un dans al botezului, asemănător cu dansul mirilor. Cireașa de pe tort la marea petrecere a fost… tortul! Tortul a fost unul cu totul special: învelit în marțipan și mulți iriși comestibili, acesta semăna cu o grădină de flori și ți-ar fi fost milă să îl mănânci.

Despre compoziția tortului se știe că a fost un mix de mousse de ciocolată albă, altul de ciocolată neagră și fructe de pădure. La evenimentul din weekendul care tocmai a trecut au participat prietenii cuplului Cristea-Clonda, dar și rudele acestora. Una dintre cele mai speciale prezențe a fost cea a Paulei Crăciunescu, ”mama adoptivă” a prezentatoarei de la Antena Stars, scrie libertatea.ro.

gabriela cristea
Așa a arătat tortul micuței Iris Selena. Sursa foto: libertatea.ro

Ce au mâncat invitații la petrecerea de la botez

Cât despre restul meniului de la botezul micuței Iris, Gabriela Cristea a ales câteva preparate destul de sofisticate, majoritatea franțuzești. Din meniu, invitații puteau alege varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveți, roast beef cu sos remoulade sau file de porc cu sos de prune. Pulpa de rață cu cartofi Dauphinoise a fost, însă, piesa de rezistență a meniului.

Gabriela și Octavian o țin din petrecere în petrecere. În urmă cu doar două săptămâni, cuplul s-a cununat religios la patru ani după ce au devenit soț și soție. Cei doi au împreună două fetițe, pe Victoria Bella Margot și pe cea recent botezată, Iris Thea Selena.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×