Tavi Clonda și Gabriela Cristea își botează azi fetița. Soțul vedetei TV a explicat cum va decurge evenimentul

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/09/2019, 15:20
Tavi Clonda și Gabriela Cristea își botează azi fetița. Soțul vedetei TV a explicat cum va decurge evenimentul
Tavi Clonda și Gabriela Cristea își botează azi fetița. Cântărețul a oferit câteva detalii despre petrecere. Sursa foto: Instagram Tavi Clonda

Tavi Clonda și Gabriela Cristea își botează azi fetița. Soțul prezentatoarei de televiziune a vorbit despre evenimentul care o are drept protagonistă pe micuța Iris Serena. Cei doi își creștinează cea de-a doua fetiță la scurt timp după ce au făcut nunta. La petrecerea de botez sunt așteptate în jur de 100 de persoane.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea își botează azi fetița

Înainte de marele eveniment din viața lor și a micuței Iris, Tavi a postat un mesaj pe Instagram unde anunța că pregătirile pentru botez sunt în toi. „Azi o vom creştina pe fetiţa noastră cea mica, Iris! Să aveţi cu toţii o zi binecuvântată!”, a scris cântărețul pe contul personal de Instagram.

Botezul micuței Iris vine la scurt timp după ce bebelușa a avut niște probleme de sănătate. Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetița ei după ce aceasta a înghițit apă din mare. Micuța a fost diagnosticată cu enterocolită, însă și-a revenit imediat. Chiar Gabriela a spus că fetița se simte mai bine și e în afara oricărui pericol.

gabriela cristea botez
Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează o familie fericită. Sursa foto: Instagram Tavi Clonda

Tavi Clonda: „Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare”

Cât despre botezul de azi, Tavi a făcut câteva dezvăluiri aseară, la Agenția VIP: „Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”.

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda. „Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant”, au declarat cei doi soți recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×