Răsfăț la botezul fetiței Gabrielei Cristea. Ce vor avea pe masă invitații

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/08/2019, 15:23
Răsfăț la botezul fetiței Gabrielei Cristea. Ce vor avea pe masă invitații
Gabriela Cristea se pregătește de botez și nuntă pe 6 septembrie. Sursa foto: avantaje.ro

Pregătirile pentru botezul fetiței Gabrielei Cristea, Iris, sunt în toi. Se știe deja cum arată meniul de la evenimentul care se apropie cu pași repezi în viața prezentatoarei emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars. Botezul micuței Iris va avea loc în mai puțin de o lună, pe 6 septembrie mai exact.

Meniu exotic la botezul fetiței Gabrielei Cristea

Nașii botezului vor fi Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, prieteni cu Gabriela și Tavi, cuplu alături de care cei doi au organizat mai multe petreceri și evenimente de familie importante. Pentru botez s-au pregătit deja băuturi fine și preparate alese. Meniul nu va fi de ici, de colo, scrie dcnews.ro.

Gabriela și Tavi au ales un meniu modern și îi vor îmbia pe meseni cu delicii precum cartofi dauphinoise, pulpă de rață, legume cu sos lemon butter, file de porc cu sos de prune, somon cu creveți Black Tiger, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure și roast beef cu sos remoulade, printre altele.

botez gabriela cristea
Așa arată o parte din meniul de la botezul micuței Iris. Sursa foto: dcnews.ro

Cuplul Cristea-Clonda va face botez și nuntă în aceeași zi, pe 6 septembrie 2019

Cei doi părinți au beneficiat de ajutorul bucătarului șef Jubile în alegerea meniului și, de departe, dintre toate ideile puse în fața celor doi, preparatul preferat este pulpa de rață cu cartofi dauphinoise și varza caramelizată ca garnitură. De altfel, nu va fi un simplu botez, căci Gabi a declarat într-un interviu recent că va profita de această ocazie specială pentru a împușca doi iepuri dintr-o lovitură: va fi nuntă + botez.

„Teoretic, facem nuntă și botez, dar, de fapt, ca să nu ne aglomerăm, cununia religioasă o facem cu două săptămâni înainte, iar cu dansul mirilor deschidem petrecerea de la restaurant. La botez va fi, așadar, primul dans al nostru, ca și cununați”, a declarat Gabi Cristea pentru viva.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×