Gabriela Cristea a făcut anunțul în lacrimi. De ce a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/06/2019, 15:18
Gabriela Cristea a făcut anunțul în lacrimi. De ce a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină
Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV

Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV ale momentului și are parte de familia pe care a visat-o întotdeauna, pe Gabriela Cristea o încearcă totuși un mare regret. În trecut, problemele de sănătate cu care se confrunta au determinat-o să ia o decizie radicală, aceea de a face întrerupere de sarcină.

Ce spune Gabriela Cristea despre avortul prin care a trecut

Într-un interviu acordat cu ocazia unei campanii pe teme de infertilitate, Gabriela Cristea a vorbit deschis despre momentele dificile la care a supus-o viața, printre temele abordate numărându-se și experiența avortului, trăită cu multă vreme în urmă.

Și am început așa… ca orice om: iubindu-mă cu bărbatul iubit și așteptând să se întâmple… astăzi, mâine, poimâine și nu s-a întâmplat niciodată. Și iar am așteptat… La un moment dat, am descoperit cu bucurie și cu speranță și cu… nici măcar nu am cuvinte să-mi aduc aminte sentimentele de atunci… că sunt însărcinată. Bucuria noastră nu a durat decât câteva săptămâni… La opt săptămâni a trebuit să fac întreupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie și trebuia să merg cu povara asta mai departe, în condițiile în care noi ne doream să avem un copil. Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune” , a declarat cunoscuta prezentatoare TV, prin intermediul unui clip video postat pe pagina de Facebook a respectivei campanii.

O familie fericită. Gabriela Cristea, împreună cu soțul și cele două fetițe. Sursa foto:copilul.ro
O familie fericită. Gabriela Cristea, împreună cu soțul și cele două fetițe. Sursa foto:copilul.ro

Gabriela Cristea a trecut prin multe sacrificii pentru a deveni mamă

Între timp, sorții i-au zâmbit frumoasei brunete, care a născut două fetițe superbe, însă drumul pentru îndeplinirea marelui vis a fost unul extrem de anevoios și pavat cu numeroase sacrificii. Mai precis, deși a apelat la tot felul de proceduri de fertilizări in vitro pentru a deveni mamă, acest lucru nu s-a întâmplat, minunea venind tocmai în momentul în care vedeta își pierduse orice urmă de speranță.

În luna februarie, îmi aduc aminte de fiecare dată de asta… Am mers mai departe. Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa să aşteptăm la nesfârşit. Prima procedură, cu multă speranţă, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează. A doua încercare… nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima. La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor. 

Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta! Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă” , a mai spus Gabriela Cristea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×