Gabriela Cristea, declarații în premieră după ce a născut a doua oară. Ce probleme a avut cu sarcina

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/05/2019, 11:39
Gabriela Cristea, declarații în premieră după ce a născut a doua oară. Ce probleme a avut cu sarcina
Gabriela Cristea, prezentatoare TV. Sursa foto:click.ro

Gabriela Cristea este în culmea fericirii. Cunoscuta prezentatoare TV are două fetițe superbe și un soț care o adoră, așa că se poate considera o femeie împlinită. La mai bine de o lună după naștere, vedeta a dezvăluit că trece și prin momente delicate.

 Gabriela Cristea a vorbit despre problemele de după naștere

Gabriela Cristea și-a dorit enorm un al doilea copil , iar visul i s-a împlinit, însă nașterea fetiței sale nu a fost deloc ușoară. Chiar dacă acum totul este bine, vedeta mărturisește că la scurt timp după ce Iris, mezina familiei a venit pe lume, a avut parte de momente delicate.

Într-un interviu acordat recent pentru publicația Viva, cunoscuta prezentatoare TV a vorbit deschis despre experiența alăptatului, dar și depresia post-natală pe care a trebuit să o înfrunte, la scurt după ce fetița sa a văzut lumina zilei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de Iris, mezina familiei. Sursa foto:adevărul.ro
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de Iris, mezina familiei. Sursa foto:adevărul.ro

Ce spune Gabriela Cristea despre alăptat și depresie post-natală

La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul, pentru că am avut niște probleme de sănătate și m-am simțit foarte rău. Am reușit totuși să alăptez în jur de două luni și jumătate. De data aceasta, lucrurile au stat foarte bine și o alăptez pe Iris exclusiv la sân, lucru care mă face foarte fericită și mă împlinește foarte mult” , a declarat Gabriela Cristea.

Cât privește depresia, Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am trecut printr-o astfel de experiență. Am avut câteva atacuri de panică la prima sarcină, aproape de final, pentru că aveam tot felul de întrebări, legate de operația de cezariană, legate de naștere efectiv.

Am reușit să trec peste toate acestea cu gânduri pozitive și cu ajutorul celor din jurul meu, mai ales cu ajutorul lui Tavi, căruia i-am făcut nervii zdrențe, dar asta e o altă discuție. Important este să ai toate informațiile despre acest subiect, pentru că doar așa reușești să treci peste panicile ce se pot crea” , a mai spus prezentatoarea TV, pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×