Ce decizie au luat Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, după ce au devenit părinţi: “Lumea deja mă întreabă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/05/2019, 09:00
Ce decizie au luat Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, după ce au devenit părinţi: “Lumea deja mă întreabă”
Gabriela Cristea nu își mai dorește un al treilea copil. Sursa foto: spynews

Gabriela Cristea este în culmea fericirii. Cunoscuta prezentatoare TV are două fetițe superbe și un soț care o adoră, așa că se poate considera o femeie împlinită. La mai bine de o lună după naștere, vedeta a dezvăluit decizia radicală pe care a luat-o.

Gabriela Cristea nu mai vrea un al treilea copil

Gabriela Cristea și-a dorit enorm un al doilea copil, iar visul i s-a împlinit, însă nașterea fetiței sale nu a fost deloc lipsită de sacrificii, astfel că prezentatoarea TV a luat o decizie radicală. Într-un  interviu acordat în cadrul emisiunii Răi da Buni, de la Antena Stars, vedeta a oferit un răspuns cât se poate de clar la întrebarea de pe buzele celor mai curioși fani ai săi. Nu își mai dorește încă un copil.

Nu o să mai fie al treilea!” , a fost reacția fermă a Gabrielei Cristea, în momentul în care prezentatorul emisiunii,  Mihai Morar, a abordat acest subiect. Prezent de asemenea în platou, Tavi Clonda a întărit spusele soției sale.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de cele două fetițe. Sursa foto: Spynews.ro
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de cele două fetițe. Sursa foto: Spynews.ro

Frumoasa familie va pleca într-o vacanță

 

Pentru că în ultimele zile au petrecut foarte mult timp închiși în casă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au gândit să plece într-o vacanță. Cei doi nu au de gând să lase fetițele acasă, astfel că acum se află în căutarea destinației ideale pentru întreaga familie.

Căutăm oferte pentru prima vacanță în patru. Vrem să plecăm. Căutăm oferte, nu știm unde să mergem. Vrem să plecăm, să schimbăm puțin energia, să vedem și noi altceva! Stăm numai acasă de trei ani” , a explicat Tavi Clonda, completat imediat de Gabriela Cristea.

Noi am vrea să facem vacanța asta în doi, dar nu se poate, că din momentul în care am făcut copiii, s-au cam terminat vacanțele în doi. Nouă aseară ne-a venit gândul ăsta, să mergem într-o vacanță. Noi ne-am propus să mergem acum, relativ repede” , a spus și îndrăgita prezentatoare TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×