Gabriela Ciot, averea la control! Secretarul de stat ar putea ajunge comisar european din partea României

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 15:04
Gabriela Ciot, averea la control! Secretarul de stat ar putea ajunge comisar european din partea României GALERIE FOTO
Gabriela Ciot nu are o avere impresionantă. Sursa foto - facebook

Gabriela Ciot ar putea fi numită comisar european din partea României. Secretarul de stat pentru afaceri europene la Ministerul de Externe își prezintă averea. Luată la control înainte de o eventuală nominalizare, Melania Gabriela Ciot a arătat că este departe de ceea ce a propus Rovana Plumb. Conferentiar universitar doctor la Facultatea de Studii Europene a Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca, aceasta nu are o avere impresionantă.

Gabriela Ciot, averea la control!

De altfel, numele ei a fost trimis la Bruxelles, impreuna cu cel al psd-istului Dan Nica, de premierul Viorica Dancila, dupa dubla respingere a Rovanei Plumb, prima propunere a guvernului pentru postul de comisar european in noua echipa, condusa de Ursula von der Leyen. Mai mult, unele surse spun că cei de la Bruxelles au strâmbat deja din nas atunci când au auzit de Dan Nica, asa ca, din varianta de rezerva, Gabriela Ciot ajunge in prima pozitie.

Potrivit declaratiei de avere si interese din 31 mai, 2018, de pe site-ul MAE, Gabriela Ciot nu detine terenuri, cladiri si nu are masina. Nici bijuterii sau obiecte de arta a caror valoare sa depaseasca 5000 de euro nu există în proprietatea acesteia. La capitolul Active Financiare, Gabriela Ciot a mentionat doua conturi bancare, unul de 12470 lei, iar celalalt de 10270 lei. Nu are datorii sau credite. Din activitati didactice si proiecte, Gabriela Ciot a castigat aproape 60000 de lei, iar salariul de secretar de stat, pe 2017, a fost, in total, de 21668.

Gabriela Ciot, averea la control! Gabriela Ciot
Gabriela Ciot ar putea fi numită comisar european. Sursa foto – facebook

Secretarul de stat ar putea ajunge comisar european din partea României

Sotul ei, Ciot Lucian-Mihai, a avut venituri de 35377 lei. De menționat că la Facultatea de Studii Europene, Gabriela Ciot este Directorul Scolii Doctorale “Paradigma Europeana” (relatii internationale si studii europene) si coordoneaza programele de masterat Management si negocieri internationale si europene si Cultural Diplomacy and International Relations. Gabriela Ciot punctează puternic și la capitolul studii.

Aceasta a obtinut un doctorat in Relatii Internationale si Studii Europene, la Cluj si un doctorat in Stiinte ale Educatiei în Belgia. A scris 10 carti, a coordonat 3, si a publicat peste 50 de articole, curriculum considerat mult peste cel al Rovanei Plumb

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×