Gabi Bădălău, replică dură pentru Claudia Pătrășcanu! Divorț urât între cei doi: ”Nu a fost vorba doar de înșelat”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/12/2019, 11:07
Gabi Bădălău, replică dură pentru Claudia Pătrășcanu! Divorț urât între cei doi: ”Nu a fost vorba doar de înșelat”
Cum a reacționat Gabi Bădălău când a ascultat piesa fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu. Sursa foto: adevarul.ro

Claudia Pătrăşcanu a revenit pe piața muzicală cu o piesă inspirată din viața sa personală. ”Tată de duminică” nu a fost pe placul fostului soț care a ținut neapărat să o atace pe artistă. Gabi Bădălău i-a transmis cântăreței o replică acidă, în versuri. 

Cum a reacționat Gabi Bădălău după ce a ascultat piesa ”Tată de duminică”

Fosta compenentă a trupei Exotic, Claudia Pătrășcanu, a renunțat la cariera muzicală pentru a-i face pe plac soțului și a se dedica creșterii celor doi copii. Artista a trecut prin clipe cumplite care și-au pus amprenta asupra sa, iar de curând a lansat o piesă inspirată din greutățile prin care a trecut.

După lansarea piesei ”Tată de duminică”, Gabi Bădălău, fostul soț al artistei, nu a stat mult pe gânduri și a transmis un mesaj, în versuri. „Nu poţi construi niciodată un regat cu o persoană care încă doreşte atenţia din sat”, a scris Gabi Bădălău pe una dintre rețelele de socializare.

„Am simțit să fac această piesă. Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni. M-am dedicat 100% familiei, iar Gabi nu și-a dorit să mai fiu artistă. Și-a dorit să stau acasă, cu copiii, să mă știe bine. Probabil că avea prea multă libertate”, a declarat artista, scrie viva.ro.

Claudia Pătrășcanu a spus adevărul despre căsnicia cu Gabi Bădălău

„Noi nu ne mai înţelegeam de ceva timp. Nu mai puteam. S-a umplut paharul. Nu a fost doar vorba de înşelat”, a mai spus Claudia Pătrășcanu, potrivit dcnews.ro.

Cântăreața a răbufnit pe rețelele de socializare și a mărturisit că lucrurile nu mai merg deloc bine în căsnicia sa cu Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că s-a săturat de jigniri, minciuni și infidelități și a decis să pună punct.

După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri,minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!”, este o parte din mesajul artistei publicat pe contul de Facebook în luna august.

Claudia Pătrășcanu a ales să-și crească singură copiii, departe de fostul soț. Cântăreața s-a mutat la Constanța, la mama sa, dar intenționează ca în viitorul apropiat să se întoarcă la București.

În plus, artista mărturisește că și-a dorit un divorț amiabil, dar Gabi Bădălău s-a opus. Până la finalizarea divorțului dintre cei doi, copiii vor sta cu tatăl lor doar două weekend-uri pe lună, așa cum prevede legea.

 „Nu m-aş mai fi împăcat cu el. Oricâte mi-a făcut mie Gabi, va rămâne totuşi tatăl copiilor mei. În prezent, noi doi vorbim strict de copii, probabil şi distanţa a impus acest lucru. Eu stau la Constanţa. El a venit iniţial la copii, acasă la mama, apoi s-a stabilit să-i ia la el două weekenduri pe lună, pentru că aşa sunt legile.

Va fi un proces lung. Eu mi-am dorit o despărţire amiabilă de dragul copiilor, dar el nu a vrut. Mama este cea care mă ajută cu copiii. Fac naveta. Îmi este greu. Intenţionez să revin în Bucureşti. Îmi pierdusem încrederea şi curajul. Acum mi le-am recăpătat”, a declarat Claudia Pătrăşcanu, în emisiunea ”La Măruţă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×