Claudia Pătrășcanu a divorțat de băiatul lui Nicolae Bădălău de la PSD: „Abuz emoțional, infidelități, jigniri, minciuni… Renunț!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/08/2019, 10:52
Claudia Pătrășcanu a divorțat de băiatul lui Nicolae Bădălău de la PSD: „Abuz emoțional, infidelități, jigniri, minciuni… Renunț!”
Claudia Pătrășcanu a divorțat de Gabi Bădălău. Sursa foto: ele.ro

Cântăreața Claudia Pătrășcanu a divorțat de Gabi, băiatul lui Nicolae Bădălău, unul din baronii Partidului Social Democrat. Fosta membră a trupelor Sexy și Exotic a scris pe Facebook că s-a săturat de relația cu Gabriel Bădălău și că a suferit foarte mult în căsnicia pe care a avut-o cu acesta. A fost umilită aproape zi de zi și l-a acuzat de abuz emoțional.

Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de Gabi Bădălău. Ce acuzații îi aduce

După patru ani de căsnicie, Claudia Pătrășcanu i-a spus adio lui Gabi Bădălău. Cei doi și-au unit destinele chiar de Sfântul Valentin, în anul 2015, zi care se pare că le-a purtat mai degrabă ghinion având în vedere cum s-a terminat povestea. Claudia nu a economisit niciun cuvânt de ură față de cel care era soțul ei și a explicat de ce în ultima vreme nu a mai postat nicio imagine cu acesta.

După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri,minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! ”, este o parte din mesajul neașteptat postat de artistă pe rețeaua de socializare.

claudia pătrășcanu bădălău
Cei doi păreau un cuplu bine sudat. Sursa foto: cancan.ro

Claudia: „Și-a vândut sufletul pentru nimic”

„Atâta timp cât Dumnezeu ne da sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a mai scris cântăreața pe Facebook.

Claudia a intrat pe piața muzicală în anul 1998 în trupa Exotic, unde a cântat alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru. După ce Andreea Bănică a ieșit din trupă și a devenit Blondy alături de Cristina Rus, cele două cântărețe au schimbat numele formației în Sexxy.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×