De ce a divorțat Bogdan Rădulescu de Mihaela Rădulescu. Dezvăluirea primului soț al vedetei: ”Am prins-o cu Laurențiu”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/07/2019, 17:07
De ce a divorțat Bogdan Rădulescu de Mihaela Rădulescu. Dezvăluirea primului soț al vedetei: ”Am prins-o cu Laurențiu”
Bogdan Rădulescu a dezvăluit motivul care a dus la divorțul de Mihaela Rădulescu. Sursa foto: bzi.ro

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a dezvăluit în urmă cu câțiva ani care a fost motivul pentru care a divorțat de prezentatoarea emisiunii ”Ferma – Un nou început”. Bogdan Rădulescu a mărturisit că fosta sa soție avea la vremea respectivă un anturaj dubios care nu i-a plăcut niciodată. 

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a dezvăluit motivul divorțului

Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei Rădulescu a povestit care a fost motivul care a dus la despărțirea de prezentatoarea TV. Totodată, Bogdan Rădulescu a dezvăluit că Mihaela Rădulescu, născută Țiganu avea la momentul respectiv un anturaj dubios și a început să lipsească nopțile spunând că repetă pentru trupa de dans sportiv pe care o avea Brădușa Novac, prietena vedetei.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…”, a declarat Bogdan Rădulescu, potrivit libertatea.ro.

Adevăratul motiv care a dus la despărțirea Mihaelei Rădulescu de primul soț a fost faptul că vedeta Pro TV și-a înșelat partenerul de viață. Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a mai spus Bogdan Rădulescu la momentul interviului.

Mihaela Rădulescu s-a iubit și cu Dani Oțil
Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori. De 5 ani are o relație cu Felix Baumgartner. Sursa foto: unica.ro

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită până la această oră de trei ori, dar acum se pare că juralul ”Românii au talent” și-a găsit fericirea în brațele sportivului austriac Felix Baumgartner. Prima căsătorie a avut loc în anul 1989 cu Bogdan Rădulescu, Mihaela păstrând numele de familie al fostului soț după doar 2 ani de căsnicie. Ulterior, vedeta s-a căsătorit cu actorul și cântărețul Ștefan Bănică Jr., iar în anul 2004 și-a unit destinul cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Ultima căsnicie a durat 4 ani, Mihaela Rădulescu divorțând în anul 2008. Mihaela are împreună cu omul de afaceri un băiat, Ayan (15 ani).

După despărțirea de cel de-al treilea soț Mihaela Rădulescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Dani Oțil, prezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. De cinci ani prezentatoarea trustului PRO se iubește cu Felix Baumgartner, dar unele zvonuri spun că relația lor se află pe marginea prăpastiei având în vedere că Mihaela Rădulescu petrece foarte mult timp în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×