Dani Oţil a recunoscut! De ce ţine legătura cu Mihaela Rădulescu deşi are o altă iubită

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/07/2019, 17:06
Dani Oţil a recunoscut! De ce ţine legătura cu Mihaela Rădulescu deşi are o altă iubită
Dani Oțil a vorbit despre relația cu Mihaela Rădulescu. Sursa foto: Click.ro

Dani Oțil nu a reușit încă să o uite pe Mihaela Rădulescu. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu de mai bine de cinci ani, îndrăgitul prezentator al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit că ține în continuare legătura cu diva de la Pro TV.

Dani Oțil ține legătura cu Mihaela Rădulescu

Într-un interviu acordat recent, matinalul a vorbit deschis despre relația cu cea care a prezentat până de curând show-ul Ferma, difuzat de postul din Pache Protopopescu. Chiar dacă nimeni nu le dădea foarte multe șanse, mai ales din pricina diferenței de vârstă, povestea lor de dragoste a durat vreme de șase ani și mai mult decât atât , cei doi continuă să țină legătura.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul” , a mărturisit Dani Oțil în revista Viva. În momentul de față, colegul lui Răzvan Simion se iubește cu Gabriela Prisăcariu, alintat „Miss Funduleț”.

Dani Oțil, alături de fosta iubită, Mihaela Rădulescu. Sursa foto: Click.ro
Dani Oțil, alături de fosta iubită, Mihaela Rădulescu. Sursa foto: Click.ro

Ce spune Dani Oțil despre relația cu Mihaela Rădulescu

Totodată, Dani Oțil rupe tăcerea și dezvăluie o serie de amănunte picante din perioada relației sale cu Mihaela Rădulescu. În plus, carismaticul prezentator TV susține că a iubit cu adevărat doar două femei, însă ambele idile au durat doar șapte ani.

Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă” , a declarat realizatorul matinalului de la Antena 1, în urma cu ceva timp.

Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-ți mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj” , i-a transmis Dani fostei sale iubite.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×