Dani Oțil, despre relația cu Mihaela Rădulescu: “A fost intensă, de film”

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/06/2019, 15:31
Dani Oțil, despre relația cu Mihaela Rădulescu: “A fost intensă, de film”
Dani Oțil a spus ca relatia cu Mihaela Radulescu a fost una de film

Vedeta de televiziune Dani Oțil a ales să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Omul de televiziune a acordat un interviu pentru adevărul.ro, în care a vorbit deschis despre mai multe aspecte din viața sa, inclusiv despre episodul cu frumoasa brunetă.

Dani Otil a vorbit despre relația cu Mihaela Răduescu

Dani Oțil a fost întrebat dacă este deranjat despre faptul că lumea încă mai caută pe Google detalii despre relația dintre el și Mihaela Rădulescu, la ani depărtare de când ea s-a consumat. Vedeta a mărturisit că relația cu Mihaela Rădulescu a fost una intensă, de film.

”Nu mi-am mai căutat numele pe Google de opt ani. Dacă întrebarea e pertinentă, nu m-ar deranja. Noi nu ne-am mai văzut de mult timp, mai vorbim din când în când pe diverse proiecte profesionale. Mă deranjează că este o etichetă atât de puternică, sigur, ea nu poate fi ştearsă, cred că şi marile poveşti de dragoste dintre marii actori sunt căutate tot restul vieţii. Dar mă deranjează când se caută o versiune peiorativă în treaba asta. Eu cu Mihaela suntem buni prieteni, încă ne mai ajutăm în situaţii profesionale grave. A fost o relaţie intensă, a fost de film”.

Dani Otil si Mihaela Radulescu au avut o relatie timp de 6 ani
Dani Otil si Mihaela Radulescu au avut o relatie timp de 6 ani

Dani Oțil a deschis site-ul bunsimț.ro

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu timp de șase ani. Cei doi au ales să meragă pe căi diferite în anul 2014. Dani Oţil a lansat de curând bunsimt.ro, un site dedicat obiectelor pierdute. Mecanismul de funcţionare e unul foarte simplu şi de mare ajutor pentru oricine. Cei care găsesc diverse obiecte le fotografiază şi le încarcă pe site, astfel încât cei care le-au pierdut să le poată revendica.

„Pentru a avea bun simţ nu ai nevoie de autorităţi, politică, bugete. Bunul simţ locuieşte în fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi poate schimba ceva în viaţa altuia. Spre exemplu, un act pierdut nu foloseşte nimănui, dar pe proprietar îl încurcă total. E un proiect la care m-am gândit încă de acum trei ani. Site-ul nu are nici zece zile de viaţă şi sunt deja foarte multe obiecte puse de oameni care vor să le dea înapoi şi nu vorbim de chei, vorbim de telefoane mobile, de brăţări de aur, lucruri care pot fi reutilizabile, dar care au fost găsite de oameni cu frica lui Dumnezeu, de oameni cu bun simţ. Iar poveştile sunt foarte frumoase, eu le-am citit aproape pe toate“, a explicat Dani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×