Antena 1, schimbări la Neatza cu Răzvan și Dani! Unde se mută emisiunea TV

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/06/2019, 13:13
Antena 1, schimbări la Neatza cu Răzvan și Dani! Unde se mută emisiunea TV
Răzvan și Dani le pregătesc o surpriză telespectatorilor

Una dintre cele mai apreciate emisiuni ale postului Antena 1 trece printr-o serie de schimbări importante. Este vorba despre matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, care vara această marchează o nouă premieră în televiziunea românească.

Neatza cu Răzvan și Dani se mută în Delta Dunării

Astfel, carismaticii prezentatori Răzvan Simion și Dani Oțil, vor părăsi tradiționalul platou de televiziune, urmând ca, începând cu data de 17 iunie, timp de o săptămână, emisiunea să fie realizată direct din studioul special amenajat în Delta Dunării.

A devenit deja o obișnuință pentru telespectatori ca matinalul Antenei 1 să fie realizat, pe timpul verii, din puncte fierbinți ale turismului românesc, fie că vorbim despre stațiuni montane sau despre cele de pe litoralul Mării Negre. De data aceasta, Răzvan și Dani sunt nerăbdători să ajungă pe insulița din Delta Dunării, însă anunță că vremea capricioasă le-ar putea crea probleme serioase, mai ales din punct de vedere tehnic.

Întreaga echipă a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani se mută în Delta Dunării. Sursa foto:Youtube
Întreaga echipă a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani se mută în Delta Dunării. Sursa foto:Youtube

Reacțiile matinalilor în legătură cu această schimbare

Avem emoţii cum rar am avut în ultima vreme pentru această plecare în Deltã. O relocare, fie ea la mare, la munte sau chiar la Therme e pentru noi obişnuitã după atâţia ani, însã de data aceasta lucrurile sunt diferite. Acum, în Deltă, pentru că nu s-a mai fãcut o emisiune live de atâtea zile şi de atâtea ore avem ceva emoţii şi multe necunoscute. Una dintre ele este de naturã tehnică, pentru că va trebui să ţinem o parte din echipamente pe apã, insula de pe care vom transmite noi fiind una pe care nu ai acces cu maşina. Nu ştim cum ne vom descurca cu partea asta!” , a declarat Dani Oțil, completat imediat de colegul său de platou.

În ultimele două luni, vremea a fost foarte foarte înşelãtoare, sperăm să nu avem atât de mult ghinion, însã ne aşteptãm ca într-o sãptãmânã sã şi plouã, cum se întâmplã în orice vacanţă. Dar suntem pregãtiţi şi pentru asta!” , a spus și Răzvan Simion.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×