Claudia Pătrășcanu vorbește despre viața de după divorț: ”Am simțit că este momentul”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 21:42
Claudia Pătrășcanu vorbește despre viața de după divorț: ”Am simțit că este momentul”
Claudia Pătrășcanu nu a reușit să treacă peste divorțul de Gabi Bădălău. Sursa foto: Youtube.com

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, iar cântăreața a scos la iveală multe scandaluri și certuri din timpul relației. Artista și-a luat cei doi copii și s-a mutat la Constanța, iar de curând a ținut să lămurească situația despre fostul soț.

Claudia Pătrășcanu încă mai suferă: ”Probabil o să mai fiu afectată

Invitată la o emisiune TV Claudia Pătrășcanu a vorbit despre divoțul prin care a trecut de curând, dar și care mai este situația cu fostul soț. Cântăreața a mărturisit că nu și-a revenit după despărțirea de tatăl celor doi copii ai săi, dar este în continuare puternică.

Mai mult, artista a revenit pe piața muzicală, iar piesa pe care a lansat-o a stârnit un val de întrebări și controverse. „Tată de duminică”, piesa Claudiei a venit în momentul în care simțea nevoia să spună ce are pe suflet.

„Am simţit că este momentul să transmit un mesaj… Am vrut un mesaj pentru toate mamele care îşi cresc singure copiii… Mai sunt şi taţi plecaţi în străinătate…”, a declarat Claudia Pătrăşcanu la emisiunea „Răi Da Buni”, scrie spynews.ro.

Melodia artistei nu se adresează fostului soț, Gabi Bădălău

În ciuda faptului că artista a fost dată afară din casă în miez de noapte cu cei doi copii, fosta componentă a trupei Exotic a ținut să precizeze că piesa nu-i este adresată fostului soț. Totodată, cântăreața a spus că-și asumă totul și mesajul a venit după evenimentele prin care a trecut.

„Îmi asum. Am simţit această piesă, am simţit să transmit acest mesaj. E un mesaj, chiar dacă nu treceam prin ce am trecut, era un mesaj…

Dar dacă nu treceam probabil că nu ieşea această piesă, acest mesaj”, a adăugat fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu nu și-a pierdut speranța și speră ca în viitorul apropiat să se rezolve toate pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului și are încredere în Dumnezeu.

„Timpul le rezolvă pe toate. Lucrurile astea nu se uită aşa uşor, probabil o să mai fiu afectată şi având în vedere că sunt cei doi copii, dar le rezolvăm. Mă gândesc numai la bine”, a continuat cântăreața.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×