Furtuni violente au lovit Statele Unite! 11 oameni au fost uciși și sute de case au fost rase de pe fața pământului

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/01/2020, 14:28
Furtuni violente au lovit Statele Unite! 11 oameni au fost uciși și sute de case au fost rase de pe fața pământului
Furtuni violente au lovit Statele Unite. Sursa foto: protv.ro

Statele Unite ale Americii au fost lovite de furtuni foarte violente, care au luat vieți omenești și au făcut pagube materiale însemnate! Autoritățile americane sunt în alertă!

Furtuni violente au lovit Statele Unite

Cel puţin 11 oameni au murit în statele Alabama, Louisiana şi Texas, în urma furtunilor violente care au lovit sudul Statelor Unite în acest sfârşit de săptămână.

În plus, sute de case au fost distruse de rafalele de vânt extrem de violente, numeroase drumuri au fost inundate şi sute de mii de oameni sunt afectaţi de lipsa curentului electric, potrivit News.ro.

11 persoane au murit și sute decase au fost distruse de furtunile violente

Mai multe școli au fost distruse de rafalele de vânt foarte puternice. Autoritățile au emis, sâmbătă, şi alerte de tornadă, statul Alabama fiind vizat în mod special de avertizările respective.

Pentru partea centrală a Statelor Unite, au fost emise alerte de ninsori. Sute de zboruri au fost anulate sâmbătă pe principalele două aeroporturi din Chicago, din cauza ninsorilor.

Avertizări au fost lansate şi pentru statele Missouri, Oklahoma şi Arkansas, unde furtunile au provocat pagube foarte însemnate.

Oamenii au fost sfătuiţi sâmbătă să se adăpostească şi să caute să evite drumurile inundate, pentru evitarea situașiilor periculoase aduse de furtunile devastatoare care au lovit sudul țării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×