Fructul oprit: ce s-a întâmplat în ultimul episod

Alexandra Chivu   
în Imagini de ultima ora
13/12/2018, 16:20
Fructul oprit: ce s-a întâmplat în ultimul episod
Serialul a adus în fața publicului răsturnări de situație și evenimente importante care duc povestea acestui sezon în locuri neașteptate

Fructul oprit a ajuns la episodul 16 al sezonului 2. În seara de miercuri, 12 decembrie 2018, serialul românesc a fost unul cu multe surprize. Și, ca de fiecare dată, a adus în fața publicului răsturnări de situație și evenimente importante care duc povestea acestui sezon în locuri neașteptate.

Punctul culminant a fost atunci când Sonia, după șase ani, a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, cei care îi interpretează pe Ioan și Ana au ajuns în ipostaza pe care o aștepta publicul serialului, cea de a forma un cuplu. Cei doi sunt hotărâți acum să lupte pentru povestea lor de iubire și pentru asta, cer ajutorul lui Mircea, interpretat de actorul Mihai Călin.

Ultimul episod din Fructul oprit a adus întorsături de situație

Fructul oprit: ce s-a întâmplat în ultimul episod
Punctul culminant a fost atunci când Sonia, după șase ani, a îmbrăcat din noi rochia de mireasă

Aici pentru prima dată noi nu am mai avut de jucat o poveste de dragoste. Ioan o iubea pe Ana. A fost foarte interesant că și mie mi-au lipsit secvențele în care eram împreună și în care ne sărutam. (…) Noi în viața de zi cu zi ne înțelegem din ce în ce mai bine”, a declarat Vlag Gherman.

Fructul oprit: ce s-a întâmplat în ultimul episod
 Ioan și Ana au ajuns în ipostaza pe care o aștepta publicul serialului, cea de a forma un cuplu 

De asemenea, un alt punct sensibil la care a ajuns firul poveștii este reprezentat de Magda, interpretată de celebra Maia Morgenstern, care își dorește ca Ioan, fiul ei, să se apropie de tatăl său, Marius, jucat de Bogdan Stanoevici.

Fructul oprit: ce s-a întâmplat în ultimul episod
În seara de miercuri, 12 decembrie 2018, serialul românesc a fost unul cu multe surprize

Totodată, și cea pe care mulți o pot numi ”mărul discordiei”, Carmen Tănase, cea care o întruchipează pe Roxana, primește încredere din partea lui Adrian, interpretat de Bogdan Albulescu. Acesta îi propune să-l dea afară pe Alex, Petre Păun.  “Aș face orice să-l dau afară pe imbecilul ăla! Mă ajuți?”.

Fructul oprit: ce s-a întâmplat în ultimul episod
Totodată, și cea pe care mulți o pot numi ”mărul discordiei”, Carmen Tănase, cea care o întruchipează pe Roxana, primește încredere din partea lui Adrian

În cele din urmă, în cadrul episodului 16 al sezonului 2, Sonia decide să îmbrace din nou rochia de mireasă, acceptând propunerea lui Adrian, care își urmărește planul încă de când a intrat în viața Soniei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×