Ioan și Ana fac dragoste, în ”Fructul Oprit”! Imagini din serialul difuzat pe 28 noiembrie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/11/2018, 11:39
Ioan și Ana fac dragoste, în ”Fructul Oprit”! Imagini din serialul difuzat pe 28 noiembrie GALERIE FOTO
Ana și Ioan au făcut dragoste, în episodul din ”Fructul orpit” de aseară, 28 noiembrie

Serialul ”Fructul Oprit” a făcut oamenii aseară, 28 noiembrie, să nu se dezlipească de micile ecrane. Scena care i-a convins să rămână aproape de postul Antena 1 i-a avut ca protagoniști pe Ioan și Ana. Cuplul celebru care și-a început împreună aventura în cinematografie, au reușit să aducă serialul pe culmele gloriei și pentru că au ”fost natural”, după cum a declarat Vlad Gherman. ”Suntem naturali. Asta e cel mai frumos. Aici s-a creat o legătură strânsă între actori și echipa de filmare, echipa de producție. Relațiile interumane sunt atât de strâns legate și atât de familiale încât ai impresia că ești alături de prieteni în fiecare secundă. Atunci când se dă acțiune tot alături de prieteni ești. E o atmosferă atât de plăcută încât trece așa repede ziua de filmare”, a afirmat actorul.

De când cei doi se află în sfera artei, cu fiecare ocazie au format un cuplu, lucru care nu s-a întâmplat și aici, astfel că publicul a fost un pic debusolat și a urmărit îndeaproape evoluția personajelor, sperând ca, la un moment dat, cei doi să ajungă la forma la care sunt și în viața reală. ”Ideea e în felul următor. Prin serialul acesta am avut șansa să jucăm ceea ce nu am jucat niciodată în alte proiecte. Noi în fiecare proiect am fost văzuți cau n cuplu. Aici pentru prima dată noi nu am mai avut de jucat o poveste de dragoste. Ioan o iubea pe Ana. A fost foarte interesant că și mie mi-au lipsit secvențele în care eram împreună și în care ne sărutam. (…) Noi în viața de zi cu zi ne înțelegem din ce în ce mai bine”, a precizat Vlad Gherman.

Ioan și Ana fac dragoste, în serialul ”Fructul Oprit”! ”Suntem naturali”

ioan si ana fac dragoste in fructul oprit
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, surprinși în scena romantică ce a adus majoritatea telespectatorilor în fața ecranelor

Așadar, după ce publicul a fost strânit, tot așteptând să vadă scene romantice cu cei doi actori, imposibilul a devenit posibil. Astfel, episodul difuzat aseară, i-a adus nu numai pe Ioan și Ana împreună, ci și pe telespectatori aproape de Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×