Fructul oprit 13 februarie. Ce s-a întâmplat în ultimul episod, de la Antena 1: ”Asta înseamnă moarte”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/02/2019, 08:50
Fructul oprit 13 februarie. Ce s-a întâmplat în ultimul episod, de la Antena 1: ”Asta înseamnă moarte” GALERIE FOTO
Episodul serialului ”Fructul oprit” din 13 februarie, a uluit fanii

Episodul serialului ”Fructul oprit”, de la Antena 1” din data de 13 februarie a lăsat fanii fără aer. Acțiunea se petrece în jurul Anei, ea fiind cea cuprinsă de gânduri negre, din cauza unul vis care o sperie și despre care vorbește cu Lina.

De altfel, toți membrii familie Caragea au trecut de-a lungul timpului prin greutăți, însă niciuna nu se compară cu cea care vine acum. „Trebuie să dau cu tămâie! Asta înseamnă moarte!”, a spus speriată Ana.

Fructul oprit 13 februarie. Ultimul episod a fost cuprins de gânduri negre

În acest sezon, Ana formează un cuplu cu Ioan, lucru mult dorit de public, dar fiind faptul că cei doi sunt împreună și în viața reală. Iar, când longevivul cuplu și-a început aventura în acest serial, acesta a fost dus pe culmele gloriei. „Suntem naturali. Asta e cel mai frumos. Aici s-a creat o legătură strânsă între actori și echipa de filmare, echipa de producție. Relațiile interumane sunt atât de strâns legate și atât de familiale încât ai impresia că ești alături de prieteni în fiecare secundă. Atunci când se dă acțiune tot alături de prieteni ești.

Fructul oprit 13 februarie. Ce s-a întâmplat în ultimul episod, de la Antena „1: ”Asta înseamnă moarte”
Greutățile familiei Caragea nu se termină aici

E o atmosferă atât de plăcută încât trece așa repede ziua de filmare”, a spus Vlad Gherman, cel care îl interpretează pe Ioan. De când ce doi se află în sfera artei, cu fiecare ocazie au format un cuplu, ceea ce nu s-a întâmplat și în primul sezon al serialului românesc fenomen, iar din cauza asta publicul a fost debusolat, sperând ca ei să aibă o relație cât de curând. „Ideea e în felul următor.

Fructul oprit 13 februarie. Ce s-a întâmplat în ultimul episod, de la Antena „1: ”Asta înseamnă moarte”

În acest sezon, Ana formează un cuplu cu Ioan, lucru mult dorit de public

Prin serialul acesta am avut șansa să jucăm ceea ce nu am jucat niciodată în alte proiecte. Noi în fiecare proiect am fost văzuți cau n cuplu. Aici pentru prima dată noi nu am mai avut de jucat o poveste de dragoste. Ioan o iubea pe Ana. A fost foarte interesant că și mie mi-au lipsit secvențele în care eram împreună și în care ne sărutam. (…) Noi în viața de zi cu zi ne înțelegem din ce în ce mai bine”, a precizat Vlad Gherman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×