Când se reia sezonul 2 din Fructul Oprit. Antena 1 a oferit primele detalii

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 15:36
Când se reia sezonul 2 din Fructul Oprit. Antena 1 a oferit primele detalii
Când începe sezonul al doilea din Fructul Oprit? Antena 1 a dat detalii fanilor

Au început din nou filmările pentru al doilea sezon din spectaculosul serial Fructul Oprit, iar actorii sunt din nou pe platourile de filmare. Poveștile de viață și de dragoste iau un alt curs acum. Tensiunea și emoțiile vor fi în fața micilor ecrane pentru că azi, la orele 20, începe un nou episod. Echipa a promis că va continua să surprindă fanii serialului Fructul Oprit cu multe răsturnări de situație. „Dialoguri foarte bine scrise, actori foarte buni, sunt doar câteva argumente pentru care mi-a plăcut să fac parte din această echipă. Dincolo de scriitură și de aceste întâlniri este povestea și felul în care lucrurile se întâmplă, care m-au ținut, pur și simplu, lipit de scaun, lucru pe care l-am auzit și de la alte persoane, și asta a fost și o garanție pentru mine, din afară.

Am întâlnit oameni care nu se uitaseră la serial și care mi-au spus că au dat, întâmplător, peste el și nu au putut să se mai deslipească. M-am bucurat foarte tare să constat că prieteni foarte buni de-ai mei știau tot ce se întâmplă în acest serial. Am constatat că nu există un anume public pentru <>, ci indiferent de clasa socială, indiferent de cultura, de educația, plăcerile și alegerile fiecărei persoane, toți au regăsit sau au găsit ceva, în acest serial, care i-a ținut lipiți de tv, ceea ce pentru noi, actorii, nu poate să fie decât un mare beneficiu’, a spus actorul Bogdan Stanoevici.

Miercuri se reia sezonul 2 din Fructul Oprit

Miercuri, la orele 20:00, la Antena 1, vom avea episodul 21 din sezonul 2 Fructului Oprit. Personajele vor trece prin diverse situații care le va schimba cursul vieții într-un mod dramatic. Actorii sunt pe platourile de filmare pentru cele mai frumoase episoade pentru serial. „Ar fi păcat să nu continuați să vă uitați, pentru că ceea ce se întâmplă în sezonul doi este atât de spectaculos și de neașteptat! Dacă v-aș întreba cine moare la sfârșitul primului sezon, nu veți ști să răspundeți.

Sezonul 2 al serialului Fructul Oprit începe în cursul zilei de miercuri, la orele 20:00.
Sezonul 2 al serialului Fructul Oprit începe în cursul zilei de miercuri, la orele 20:00.

Veți vedea! Ar fi păcat pentru că viața palpită, pur și simplu, în acest sezon doi, personajele regăsesc sau constată că trecutul lor este, poate, mai complex decât părea și va fi câte o surpriză, cel puțin, la fiecare episod’, a transmis Bogdan Stanoevici la începutul serialului despre ce urmează să vizioneze fanii și despre frumoasele poveștilor de dragoste.

Sezonul 2 din Fructul Oprit
Sezonul 2 din Fructul Oprit

„Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată.

Personaje sezonul 1 din Fructul Oprit
Personaje sezonul 1 din Fructul Oprit

Dacă în primul sezon am luat parte la dragostea Soniei pentru Alex și Tudor, în sezonul 2 vom afla cum se va schimba povestea și cum vor evolua personajele”, potrivit descrierii de pe site-ul oficial unde poţi urmări serialul Fructul Oprit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×