Fratele Mădălinei Manole, noi acuze la adresa lui Petru Mircea, soțul artistei! „Celebra blondă din Otopeni, confidenta văduvului”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 19:19
Fratele Mădălinei Manole, noi acuze la adresa lui Petru Mircea, soțul artistei! „Celebra blondă din Otopeni, confidenta văduvului” GALERIE FOTO
Mădălina Manole s-a sinucis în 2010, conform anchetei polițiștilor. Sursa foto - facebook

Fratele Mădălinei Manole a lansat noi acuze la adresa lui Petru Mircea, cel care a fost soțul artistei! Acesta consideră că autoritățile au făcut o greșeală enormă atunci când au închis cazul și au tras concluzia că este vorba despre o sinucidere. Bărbatul susține că vinovat pentru moartea cântăreței este chiar Petru Mircea despre care spune că avea o relație extraconjugală în momentul în care Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor.

Fratele Mădălinei Manole, noi acuze la adresa lui Petru Mircea, soțul artistei!

„În această fotografie apare, pe lângă soacra „îndurerată” și pui mic, copilul Mădălinei, celebra blondă din Otopeni, confidenta văduvului, ospătăriță la un restaurant din Otopeni unde servea cina, seară de seară, Petrică! Și „prietena” cea mai bună a Mădălinei! Atât de „prietenă” încât eu nu am auzit niciodată de această femeie!

Imediat, după moartea Mădălinei s-a instalat în casa ei, consolându-l pe văduv! După mulți ani, fostul soț am înțeles că a recuperat-o!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe un site de socializare. Vă reamintim că în urmă cu 9 ani de zile, la aproximativ 3 luni de la moartea Mădălinei Manole, blonda la care face referire fratele artistei, pe numele ei Cătălina, a fost surprinsă în timp ce intra în vila interpretei.

Petru Mircea, poveste complicată cu blonda Cătălina

Mai mult de atât, conform martorilor, aceasta nu s-a aflat într-o scurtă vizită, ci a rămas în casă peste noapte. Petru Mircea mărturisea atunci că femeia în cauză este doar o prietenă, care îl sprijnă să treacă peste momentele extrem de grele. Povestea nu s-a încheiat aici pentru că, în 2015, Petru Mircea a fost observat în timp ce ieșea din casa acestei femei. Văduvul Mădălinei Manole a negat și atunci că ar avea vreo legătură sentimentală cu blonda.

Acesta a comunicat jurnaliștilor că dacă ar avea o relație ar face-o publică fără probleme. De remarcat că în același an în care Petru Mircea a rămas văduv, blonda Cătălina a ales să divorțeze și să devină o femeie liberă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×