Cine și-a făcut aparția la mormântul Mădălinei Manole, la 9 ani de la moartea artistei

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 11:46
Cine și-a făcut aparția la mormântul Mădălinei Manole, la 9 ani de la moartea artistei GALERIE FOTO
Pe 14 iulie, duminică s-au împlinit 9 ani de la moartea Mădălinei Manole. Tatăl, fratele, dar și sosia artistei aua prins o lumânare la mormântul cântăreței. Sursa foto: svnews.ro

Mădălina Manole ș-a sinucis în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani bând Furadan, un pesticid foarte toxic. Pe 14 iulie 2019 s-au împlinit 9 ani de când cântăreața a recurs la acest gest necugetat. Tatăl, fratele și fanii au comemorat moartea artistei. 

Sosia Mădălinei Manole a venit la mormântul artistei

Mădălina Manole a trecut printr-o depresie cruntă după nașterea fiului său, dar și pentru că nu mai era invitată în emisiuni tv sau să cânte la evenimente. ”Fata cu părul de foc” a ales să ne părăsească în urmă cu 9 ani exact în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pe 14 iulie, duminica aceasta tatăl și fratele artistei au mers la mormântul Mădălinei Manole pentru comemorarea a 9 ani de când a plecat dintre noi. La cimitirul ploieștean Bolovani a venit și sosia cântăreței, Monica. Tânăra a depus flori și a aprins o lumânare la mormântul Mădălinei Manole.

Sosia cântăreței nu semăna la început cu regretata Mădălina Manole, dar între timp Monica a început să semene izbitor de mult cu idolul ei, și-a vopsit părul roșcat și folosește un machiaj adecvat. Tânăra a mărturisit că și-a făcut acasă un altar în amintirea cântăreței. Monica s-a fotografiat cu tatăl și fratele regretatei artiste pentru a păstra vie amintirea Mădălinei Manole.

Monica și-a făcut un altar acasă în amintirea Mădălinei Manole
Monica, fana nr 1 a Mădălinei Manole seamănă izbitor de mult cu artista. Tânăra a aprins o lumânare și a adus flori la mormântul cântăreței la comemorarea a 9 ani de la moartea Mădălinei Manole. Sursa foto: .agentiadepresamondena.com

Au trecut 9 ani de la moartea Mădălinei Manole

Cântăreața a lăsat în urma sa un băiețel de un an, o familie îndurerată, dar și zeci de întrebări care nu și-au găsit răspunsul nici până la această oră. Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio în care și-a motivat gestul. „Tata o visează destul de des. Mădălina îi spune mereu că nu a făcut tot ce s-a spus despre ea, și că acum este fericită acolo, cu Șerban, primul ei soț, și cu mama”, a mărturisit fratele artistei, Marian Manole.

Familia cântăreței nu și-a mai văzut nepotul de la moartea Mădălinei. Petru Mircea l-a crescut singur pe fiul său și a încercat mereu să îl ferească de rudele fostei sale soții. Chiar și când merge la mormântul artistei se ascunde să nu fie văzut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×