Ce a făcut Mădălina Manole înainte de a se sinucide. Detalii cutremurătoare din scrisoare de adio a cântăreței

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 13:05
Ce a făcut Mădălina Manole înainte de a se sinucide. Detalii cutremurătoare din scrisoare de adio a cântăreței
Ce a scris în scrisoarea de adio Mădălina Manole înainte de a se sinucide Sursa foto: revistateo.ro

Mădălina Manole a plecat dintre noi într-un mod tragic. Pe 14 iulie se împlinesc 9 ani de când artista s-a sinucis lâsând în urma sa multă durere, un copil care la vremea respectivă avea doar 1 an și multe întrebări fără răspuns. ”Fata cu părul de foc” a lăsat o scrisoare de adio în care a explicat gestul necugetat. 

Detalii cutremurătoare din scrisoarea de adio a Mădălinei Manole

Duminica aceasta se împlinesc 9 ani de când Mădălina Manole s-a sinucis, în vila sa din Otopeni, Ilfov unde locuia alături de soțul Petru Mircea, mama acestuia și băiatul de 1 an. Artista a băut Furadan , un pesticid foarte toxic chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Cântăreața a lăsat un bilet de adio în care a scris și câteva doleanțe care din păcate, nu s-au împlinit.

Iată ce a scris artista în scrisoarea de adio: „Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos!!!”

Mădălina Manole a mai încercat să se sinucidă luând paracetamol și ibuprofen cu doar trei săptămâni înainte de a muri. Cântăreața nu mai vedea rostul vieții și considera că are foarte multe defecte. „ Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea doar eu voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul!”, a mai scris Mădălina în biletul de adio.

Ce a scris Mădălina Manole în biletul de adio
Jurnalul Mădălinei Manole și scrisoarea de adio au scos la iveală neliniști, suferințe și stări interioare neștuite de nimeni
Sursa foto: avantaje.ro

Prin ce suferințe trecea Mădălina Manole. Le-a scris în jurnal

„Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie!!! Cum să închei rândurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi dar şi la ce să fac să nu mai fiu! Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD!!! În cont euro!!! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu ptr. Tot ce a făcut pentru mine, ptr. Sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă vă implor !!! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani ptr. Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela.”, a încheiat ”fata cu părul de foc”.

Cuvintele din scrisoarea de adio și jurnalul ei stau mărturie la suferința și neliniștile care i-au tulburat Mădălinei Manole traiul zilnic. Rândurile scrise de artistă în jurnal au fost făcute publice de fratele ei. Se pare că Mădălina ducea dorul casei fiind plecată mai bine de 20 de zile pe lună și totodată, simțea că nu mai este apreciată și iubită ca altădată. „Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, scria Mădălina Manole.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×