Ce se va întâmpla la mormântul Mădălinei Manole, la 9 ani de la moartea artistei! Decizia familiei

Ce se va întâmpla la mormântul Mădălinei Manole, la 9 ani de la moartea artistei! Decizia familiei GALERIE FOTO
9 ani de la moartea Mădălinei Manole

Pe data de 14 iulie se împlinesc 9 ani de la moartea regretatei cântărețe Mădălina Manole! Rudele, prietenii și fanii ei nu au uitat-o și vor merge ca de fiecare dată la mormântul artistei din cimitirul Bolovani, din orașul Ploiești. Va avea loc și o slujbă de pomenire.

Se împlinesc 9 ani de moartea Mădălinei Manole

”Se va ține o slujbă de pomenire la biserică, apoi vom merge la cimitir. Am pregătit deja încă un tablou cu ea, al nouălea, pe care-l vom duce la mormânt. Am vorbit deja cu familia ei să ne vedem în această sâmbătă”, a declarat pentru Libertatea Daniel Gheorghe, cel mai mare fan și un prieten apropiat al Mădălinei.

Daniel nu a renunțat nici la scrisorile pe care le scrie în fiecare an când se apropie ziua de 14 iulie. ”Fată dragă, nu am înțeles nicidecum de ce Dumnezeu te-a chemat atât de devreme la el. Însă vreau să știi că nu te-am uitat, că mă gândesc la tine și că mi-e dor”, a scris el.

9 ani de la moartea Mădălinei Manole
9 ani de la moartea Mădălinei Manole

Rudele și prietenii vor merge la mormântul Mădălinei Manole cu flori , candele și un tablou

Rudele, prietenii și fanii vor merge la mormântul artistei cu flori, candele și se vor ruga pentru sufletul celei care a fost Mădălina Manole. Artista s-a otrăvit pe data de 14 iulie 2010, după ce a băut Furadan, o otravă foarte puternică, care s-a dovedit a fi fatală pentru vedetă.

În dimineața zilei fatidice, Mădălina Manole a fost găsită moartă în holul casei sale, chiar de ziua ei de naștere. De atunci, în fiecare an, familia, prietenii și fanii cântăreței o comemorează pe ”fata cu părul de foc” la biserică și la cimitir.

Rudele Mădălinei Manole nu și-au mai văzut nepotul de când mama sa s-a stins din viață. Soțul artistei refuză și acum să lase copilul să ia legătura cu famili mamei sale. Mama Mădălinei Manole a murit cu focul lui Petru Mircea junior, iar tatăl artistei așteaptă momentul când își va vedea nepotul. ”El e tot ce ne-a rămas de la Mădălina. Așteptăm ziua în care vom putea să-i spunem că noi suntem rudele lui”, a mărturisit el.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×