Conflictul dintre Petru Mircea și rudele Mădălinei Manole continuă. Ce s-a întâmplat în cimitir, la mormântul artistei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/06/2019, 09:34
Conflictul dintre Petru Mircea și rudele Mădălinei Manole continuă. Ce s-a întâmplat în cimitir, la mormântul artistei GALERIE FOTO
Văduvul artistei, Petru Mircea nu le dă voilor rudelor Mădălinei Manole să-și vadă nepotul Sursa foto: radiocluj.ro

Cântăreața Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în iulie 2010, iar de atunci văduvul artistei, Petru Mircea și-a crescut singur fiul care la vremea respectivă avea doar 1 an. Petru Mircea a jurat că nu va avea nicio legătură cu bunicii materni sau cu fratele artistei și-l va ține departe pe copil de aceștia. Și promisiunea lui de a ține copilul departe de rudele artistei este ținută și în ziua de azi.

Petru Mircea ontinuă războiul cu rudele Mădălinei Manole care nu și-au mai văzut nepotul de la moartea artistei

Petru Mircea, soțul regretatei artiste Mădălina Manole nu-l lasă pe fiul său, în vârstă de 10 ani să-și cunoască bunicii din partea mamei și nici pe fratele cântăreței. Ruptura dintre cele două familii s-a produs la moartea artistei după ce, părinții Mădălinei Manole și-au acuzat ginerele că le-a împins fiica la sinucidere.

După aceste acuzații grave, Petru Mircea a jurat că nu le va permite să se apropie de copilul care la vremea respectivă avea 1 an. De atunci, văduvul artistei a rupt legăturile cu rudele artistei și evită să se întâlnească chiar și accidental cu aceștia. Petru Mircea Junior nu-și cunoaște bunicii și nici unchiul din partea mamei. Din păcate, mama artistei a murit în anul 2017.

Petru Mircea merge des la cimitir însoțit de fiul său pentru a aprinde o lumânare și duce de fiecare dată un buchet de flori, dar are grijă să ajungă la prima oră a dimineții, imediat după deschidere tocmai pentru a evita întâlnirea cu rudele regretatei artiste. „Nu vrea să se întâlnească cu nimeni la cimitir când e cu fiul său. S-a jurat că va face tot posibilul ca băiatul să nu intre în contact cu rudele Mădălinei. Băiatul cere des să meargă la cimitir, să vorbească acolo cu mama lui, îi duce flori. Odată ne-am intersectat cu ei, iar Petru avut grijă să dispară foarte repede cu copilul”, a declarat o persoană apropiată Mădălinei Manole pentru libertatea.ro. 

Petru Mircea Junior nu își cunoaște bunicii materni
Văduvul artistei, Petru Mircea a jurat că fiul său nu va avea nicio legătură cu rudele Mădălinei Manole după ce astea l-au acuzat că ar fi adus-o în pragul sinuciderii pe cântăreață
Sursa foto: online-news.ro

Petru Mircea, acuzat de moartea artistei

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani. Artista a băut Furadan, un pesticid extrem de toxic și a lăsat în urma sa un bilet de adios și un jurnal pe care le-a scris înainte de a-și pune capăt zilelor. Petru Mircea spune că se va face lumină în cazul morții „fetei cu părul de foc” și că, „adevărul va ieși la lumină și lumea, probabil, va înțelege perfect ce s-a întâmplat în sufletul ei”., declara în urmă cu 9 ani văduvul îndurerat.

Totodată, Petru Mircea a spus că, Magduța ( Mădălina Manole) nu ar fi dorit să scoată la lumină aceste lucruri și că lumea se grăbește să arate cu degetul. „În ziua dinaintea tragediei… n-am prevestit absolut nimic din ceea ce avea să urmeze. De fiecare dată am izbutit să reparăm stările astea, să o ajutăm să-și găsească echilibrul”, a afirmat el, conform hotnews.ro. Cauza sinuciderii ar fi fost depresia prin care trecea ”fata dragă”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×