Fotografii indecente cu o elevă de liceu! Adolescenta s-a pozat îmbrăcată sumar, cu o armă în mână, la Mănăstirea Ciolanu

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 12:07
Fotografii indecente cu o elevă de liceu! Adolescenta s-a pozat îmbrăcată sumar, cu o armă în mână, la Mănăstirea Ciolanu GALERIE FOTO
Eleva s-a pozat chiar în faţa mănăstirii. Sursa foto - buzoienii.ro

Fotografii indecente cu o elevă de liceu! Alexandra B a pus pe jar pe toată lumea după ce a realizat un pictorial îmbrăcată sumar şi cu o armă în mână, în faţa Mănăstirii Ciolanu.

Fotografii indecente cu o elevă de liceu!

Elevă în clasa a XII-a a unui cunoscut liceu buzoian, adolescenta a postat imaginile pe o rețea de socializare. Le-a șters la puțin timp după ce a văzut ce impact au avut pozele și cât de repede au fost distribuite.

În imagini, tânăra apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă și cu o armă ce pare a fi o pușcă automată. Fotografiile sexi n-au trecut neobservate și mai mulți tineri au apucat să le descarce pe de internet.

Adolescenta s-a pozat îmbrăcată sumar, cu o armă în mână, la Mănăstirea Ciolanu

Reprezentanţii bisericii au spus că „deplâng asemenea tendinţă de a ieşi în evidenţă”. Aceștia au transmis că este vorba despre un teribilism pus în scenă de tânăra care nu a ezitat chiar să se sprijine de intrarea în mănăstire.

„Imaginile le-am văzut. Sunt făcute în apropierea porţii şi imediat după poartă. A pândit momentul (…)

Deplângem faptul că există asemenea tendinţă de a ieşi în evidenţă la vârsta ei cu aşa ceva (…)

Deplângem atitudinea ei sau acelora care au pus-o să facă aşa asta. Este teribilism la mijloc şi atâta tot”, au spus reprezentanţii Mănăstirii Ciolanu din județul Buzău pentru Mediafax.

Aceștia susțin că nu ştiu când a fost făcut pictorialul, dar au precizat că din cauza bugetului mic nu pot avea pază tot timpul.

Sursa citată mai spune că poliţiştii au demarat deja mai multe verificări şi vor să stabilească, în primul rând, când şi de către cine au fost făcute fotografiile, dar şi dacă arma este una adevărată.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×