Semne obscene făcute de un taximetrist către un bucureștean care i-a reproșat că a parcat pe trecerea de pietoni. Polițiștii nici nu au băgat în seama incidentul. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 17:30
Semne obscene făcute de un taximetrist către un bucureștean care i-a reproșat că a parcat pe trecerea de pietoni. Polițiștii nici nu au băgat în seama incidentul. Video
Un taximetrist a fost amonestat pentru că a parcat pe o trecere de pietoni din București *foto: facebook Eugen Vrabie

Traficul din București reprezintă unul dintre principalele nemulțumiri ale bucureștenilor, iar în această dilemă intră și locurile de parcare puține, dar și lipsa de respect față de pietoni.

Un astfel de episod a fost surprins de un bucureștean, pe numele său Eugen Vrabie. Acesta a observat cum un taximetrist a parcat pe trecerea de pietoni și i-a cerut acestuia să se mute. A urmat apoi un întreg scandal între cei doi bărbați, filmat de Eugen și publicat pe facebook.

Scandal între un taximetrist și bucureșteanul care i-a reproșat că a parcat pe trecerea de pietoni

Șoferul de taxi este avertizat de bucureștean că este filmat: „Vezi că acum te filmezi, vezi că ești pe trecerea de pietoni, da? Se vede cum îmi face cu mâna pentru că pe el nu îl interesează. (n.r. în acel moment taximetristul îi arată un semn obscen) Așa, așa. Lasă că te va interesa când poliția îți va da o amendă. Ia uite, mă!”

În acel timp un echipaj de poliție trece pe lângă taximetristul parcat ilegal, pe trecerea de pietoni, lucru care se vede chiar și reflecția geamului mașinii. Cu toate acestea, polițistul nu a oprit să vadă ce se petrece, lucru care l-a făcut pe șoferul de taxi să îl ia la mișto pe pasager:

„- Uite poliția acolo, eu zic să fugi după ei!
– Îți bați joc de mine, nu?
– Da!
– Îți bați joc de mine!”

Gepostet von Eugen Vrabie am Donnerstag, 16. Januar 2020

Mesajul bucureșteanului luat peste picior de către taximetrist

După scandalul pe care l-a avut pe stradă, Eugen a decis să publice imaginile filmate pe facebook. El s-a arătat dezamăgit atât de atitudinea taximetristului cât și de cea a oamenilor legii, care au ignorat total faptul că șoferul de taxi era parcat pe trecerea de pietoni:

„Astazi, 16 ianuarie 2020, la ora 10:00, un taximetrist stationa ilegal pe trecerea de pietoni. L-am informat de acest lucru si primul lucru pe care l-a facut a fost sa ma ia la misto. Apoi am inceput sa il filmez iar reactia lui a fost sa imi arate semne obscene, lucru ilegal. In timp ce aveam discutia asta o masina a Politia Romana a trecut nestingherita pe langa noi. Asa ca, cetateanul a simtit sa ma din nou la misto. Lucru absolut normal, pentru ca asta se intampla cand nu iti pasa de legi, pentru ca nimeni nu e interesat sa le aplice. Aparent, nu avem nevoie de reguli si nici de bani la bugetul local.”

Buna dimineata,Astazi, 16 ianuarie 2020, la ora 10:00, un taximetrist stationa ilegal pe trecerea de pietoni. L-am…

Gepostet von Eugen Vrabie am Donnerstag, 16. Januar 2020

Eugen susține că și-a ținut cu greu calmul după terminarea filmării și a comparat situația cu cea în care vatmanul a lovit un BMW la începutul acestui an: „Dupa ce am inchis inregistrarea m-a intrebat de ce tremur. I-am spus si lui, pur si simplu, instinctul meu animalic era sa ii crap capul, dar asta e ilegal, asa ca ma simt obligat sa fac un act civic si sa informez autoritatile de neregulile din trafic. D-aia tremuram, de nervi. Pentru ca nu avem nevoie de inca un Vatman, ci de oameni care actioneaza corect in fata incorectitudinii”, a mai scris internautul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×