Fostul rugbist Rowan Baxter și-a ars de vii soția și cei trei copii, după care s-a sinucis! Mărturiile șocante de la locul tragediei: „Scena este una horror”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/02/2020, 12:39
Fostul rugbist Rowan Baxter și-a ars de vii soția și cei trei copii, după care s-a sinucis! Mărturiile șocante de la locul tragediei: „Scena este una horror”
Fostul rugbyst Rowan Baxter și-a ucis cu sânge rece întreaga familie. Sursa foto: NTD.com

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază s-au petrecut în urmă cu câteva zile în orașul australian Brisbane. Fostul rugbist Rowan Baxter s-a stins din viață în circumstanțe stranii, alături de soție și cei trei copii, informează autoritățile, care au demarat deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Rugbistul Rowan Baxter și-a incendiat întreaga familie

Din primele informații se pare că fostul sportiv, în vârstă de 42 de ani, ar fi responsabil pentru întreaga tragedie. Bărbatul ar fi incendiat intenționat autovehiculul în care se afla împreună cu întreaga familie. De altfel, presa locală notează că Baxter și partenera sa de viață, Hannah, au reușit să scape din mașina ce ardea ca o torță, dar au murit ulterior.

Rugbistul a fost găsit fără viață chiar lângă automobilul cuprins de flăcări, înjunghiat în piept. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea conform căreia bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a văzut dus la îndeplinire planul macabru de a-și ucide cu sânge rece soția și cei trei copii.

Ultimele cuvinte ale soției sunt cutremurătoare: „A turnat benzină pe noi”

Potrivit martorilor oculari, în momentul în care a ieșit din mașină, Hannah Baxter a apucat să strige „A turnat benzină pe mine. Salvați-mi copiii!”, după care și-a dat ultima suflare. Polițiștii ajunși în scurt timp la fața locului susțin că întâmplarea pare desprinsă dintr-un veritabil film de groază.

Scena este una horror”, a declarat un om al legii, după ce a blocat zona respectivă pentru investigații amănunțite. Se pare că soția fostului sportiv se afla la volan când s-a produs tragedia, în timp ce acesta stătea pe scaunul pasagerului.

Anchetatorii iau în calcul ca totul să fi fost plănuit de Rowan, cu gândul de a se răzbuna după separarea de Hannah și cei trei copii. Pentru moment, însă, nu există dovezi concrete în susținerea acestei ipoteze, astfel că polițiștii analizează și alte posibilități.

Încă nu este clar cum s-a petrecut totul și cum a pornit focul. Ar fi nepotrivit să-i spunem crimă, sinucidere sau incident tragic. Am văzut câteva scene terifiante, iar asta e printre cele mai dure”, a declarat Mark Thompson, inspector al Poliției din Brisbane.

Șocat de această tragedie, Lloyd Clarke, tatăl lui Hannah, a avut cuvinte grele la adresa fostului său ginere. „Poate că spune că îi iubea pe copii, dar știu că mereu se punea pe primul loc. Sper ca nenorocitul să putrezească în iad”, a fost reacția lui Lloyd.

La fel de vehement a reacționat și Nat, cumnatul lui Rowan în momentul în care a aflat ce s-a întâmplat. „Sora și nepoții au fost luați de lângă mine în cel mai rău mod posibil, de către un monstru fără inimă. Toată lumea știe cât de drăguți erau sora și nepoții mei. Sora mea i-a spus soției mele că va fi un an grozav”, a declarat acesta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×