Și-a incendiat mașina și a transmis totul pe Facebook! „Dați distribuiri că se face focul mare!”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 18:13
Și-a incendiat mașina și a transmis totul pe Facebook! „Dați distribuiri că se face focul mare!”
Un tânăr din Argeș și-a incendiat mașina și a făcut un live pe Facebook. Sursa foto: romaniatv.ro

Gest necugetat al unui tânăr din județul Argeș, care a decis să-și incendieze propria mașină! Totul a fost live pe Facebook, acolo unde foarte mulți prieteni de-ai săi au urmărit cum flăcările înghit cu totul automobilul respectiv!

Un tânăr din Argeș și-a incendiat mașina și a făcut un live pe Facebook

Încă nu se cunoaște motivul pentru care tânărul a recurs a acest gest. Piromanul a intrat live pe Facebook și le-a cerut chiar prietenilor săi virtuali să distribuie …evenimentul. „Dați distribuiri că se face focul mare!”, a strigat el în timp ce mai mulți îl urmăreau pe Facebook.

Piromanul nostru a pornit incendiul din interiorul autoturismului. Tânărul a dat foc scaunului din dreapta, iar după câteva secunde toată mașina ardea. Nu se cunoaște motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest, dar cert este că gestul său ar putea să-i aducă o amendă consistentă.

Alți șoferi nervoși și-au incendiat mașinile în semn de protest

Un alt caz de acest gen s-a petrecut în anul 2016, în București, când un taximetrist a fost amendat cu 4.000 de lei pentru că nu poseda licență de taximetrie. În semn de protest, șoferul a pus benzină pe autoturismul cu care își câștiga pâinea și i-a dat foc.

Un alt caz a avut loc tot în București, când un șofer nervos pe justiția din România și-a incendiat propria mașină, chiar în fața Consiliului Suprem al Magistraturii.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, precum și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, care au demarat cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment.

„Conducatorul autoturismului a fost condus pentru audieri la sectia de politie. In prezent se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si impiedicarea sau ingreunarea circulatiei pe drumurile publice”, se preciza în comunicatul poliției.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×