O tânără de 25 de ani a murit în urma unui accident rutier în Craiova, pe care l-a transmis live pe Facebook – Video

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 15:57
O tânără de 25 de ani a murit în urma unui accident rutier în Craiova, pe care l-a transmis live pe Facebook – Video
O tânără de 25 de ani a murit după ce a transmis live accidentul în care a fost implicată. Sursa foto: Gazeta de Sud, Youtube

O tânără de 25 de ani a transmis live accidentul în urma căruia a murit în Craiova. Tamponarea fatală s-a produs aseară pe pasajul suprateran din centrul municipiului din județul Dolj.

O tânără de 25 de ani a murit după ce a transmis accidentul fatal LIVE pe Facebook

Polițiștii au stabilit imediat cine a fost prinicipalul vinovat pentru producerea accidentului în urma căruia o tânără de doar 25 de ani s-a stins din viață.

Ciocnirea a fost produsă de un craiovean tot de 25 de ani care conducea un autoturism marca Ford, scrie Gazeta de Sud în ediția electronică.

Accidentul, provocat de un craiovean de 25 de ani

„Un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe pasaj, a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice, în dreptul fostei clădiri a CEZ”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Dolj.

Trei persoane au rezultat rănite în urma acestui tragic eveniment rutier. Șoferul autoturismului și doi pasageri au fost răniți, iar pasagera care ocupa locul din față, pe dreapta, din Siliștea Crucii, a decedat în urma acestui accident.

Tânăra a fost grav rănită, iar medicii au transportat de urgență la spital, acolo unde nu s-a mai putut face absolut  nimic pentru salvarea tinerei.

„Echipajul de pompieri și medici de ambulanta SMURD au făcut tot posibilul ca victimei să-i revină pulsul. În final, aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportata la spital”, au declarat pompierii care au participat la acțiunea de salvare din centrul Craiovei.

„Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au declarat azi dimineață polițiștii, potrivit aceleiași publicații locale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×