Fostul rege al Malaysiei a divorțat de soția sa, fostă Miss Moscova. Ce a aflat despre femeia care l-a făcut să renunțe la tron

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/07/2019, 12:16
Fostul rege al Malaysiei a divorțat de soția sa, fostă Miss Moscova. Ce a aflat despre femeia care l-a făcut să renunțe la tron GALERIE FOTO
Fostul rege al Malaysiei a divorțat de soția sa, o fostă regină a frumuseții din Rusia, la doar câteva săptămâni după ce aceast a născut. Sursa foto: instagram.com

Fostul rege al Malaysiei s-a căsătorit în 2018 cu o fostă regină a frumuseții din Rusia. Sultanul Mohammad V (49 de ani) a renunțat la tron pentru a o lua de soție pe Rihana Oksana Voevodina (26 de ani). Acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată în istoria țării. Acum zvonurile spun că cei doi au divorțat la scurt timp după nuntă. 

Fostul rege al Malaysiei a divorțat de fosta Miss Moscova

Sultanul Mohammad V a renunțat la tron pentru a o lua de soție pe o fostă Miss Moscova. Regele Mohamed V a urcat pe tron în decembrie 2016 și trebuia să conducă până în decembrie 2021. Nunta fostului rege al Malaysiei cu Rihana Oksana Voevodina a avut loc în 2018, iar la scurt timp după ce fosta Miss Moscova a născut un băiețel surse oficiale au declarat că cei doi au divorțat. Se pare că divorțul s-a finalizat încă de pe 1 iulie. 

Presa tabloidă speculează că fostul rege a aflat detalii intime din viața fostei regine a frumuseții. Fostul rege al Malaysiei a aflat că soția sa a făcut sex în piscină, iar scena a fost difuzată în cadrului unui reality show din Rusia, relatează The New Straits Times.

Rihana Oksana Voevodina a postat pe contul personal de Instagram prima fotografie de la nuntă, în urmă cu două săptămâni  punând la momentul respectiv capăt speculațiilor și zvonurile legate de despărțirea cuplului. Fosta regină a frumuseții s-a convertit la islam și a scris sub fotografie că este fericită să împărtășească momentele din viața mea” cu fanii ei.

Fosta regină a frumuseții și fostul rege au un băiețel de 2 luni
Fostul rege al Malaysiei a divorțat de fosta Miss Moscova pe 1 iulie. Sursa foto: instagram.com

Cum s-au cunoscut fostul rege din Malaysia și fosta Miss Moscova

Rihana Oksana Voevodina a povestit cum l-a cunoscut pe regele Malaysiei, prin intermediul unui prieten comun. Fosta Miss Moscova a mărturisit că nu a crezut când sultanul s-a prezentat ca fiind regele Malaysiei și a luat totul ca pe o glumă. 

„Ne-am întâlnit în primăvara anului 2017 în Europa. La acea vreme colaboram cu prietenul nostru comun, bijutierul Jacob Arabo. După eveniment, am mers la cină, unde am întâlnit un bărbat care s-a prezentat drept rege al Malausiei. Am luat-o ca o glumă și am glumit spunându-i că sunt regina Moscovei. Am vorbit toată seara și am schimbat numere de telefon”, a spus fosta regină a frumuseții.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×