Român condamnat la moarte în Malaysia! Sultanul este ultima speranță a sa!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/06/2018, 16:16
Român condamnat la moarte în Malaysia! Sultanul este ultima speranță a sa!
Român condamnat la moarte în Malaysia

Român condamnat la moarte în Malaysia! Unul dintre cei doi români judecați pentru trafic de droguri în Malaysia a fost condamnat la moarte! Decizia a devenit definitivă după ce instanța a respins apelul făcut de cetățeanul român.

„Ministerul Afacerilor Externe informează că, la 27 iunie 2018, s-a judecat recursul în cazul celui de-al doilea cetăţean român condamnat la pedeapsa capitală în Malaysia, pentru trafic de droguri. Curtea Federală de Justiţie a Malaysiei, care a judecat recursul, a confirmat pedeapsa capitală printr-o decizie definitivă, fiind epuizate astfel toate căile interne de atac în acest caz.

Românul condamnat la moarte în Malaysia, cerere de grațiere către Sultan

Avocaţii cetăţeanului român urmează să depună o cerere de graţiere la sultanul statului malaysian în care a fost comisă fapta. Conform procedurilor malaysiene, această cerere va fi analizată de o Comisie de Graţiere, care se convoacă la solicitarea sultanului. MAE precizează că sentinţa nu poate fi pusă în aplicare până când nu este soluţionată cererea de graţiere, iar acest demers poate fi de durată”, informează MAE.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×