FOTO incendiar! Ea e AMANTA lui Vladimir Putin! Cel mai TEMUT om al planetei SE IUBEŞTE cu Miss Aprilie!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/04/2016, 00:03
FOTO incendiar! Ea e AMANTA lui Vladimir Putin! Cel mai TEMUT om al planetei SE IUBEŞTE cu Miss Aprilie! GALERIE FOTO

Acum doi ani apărea pe pagina de calendar în dreptul lunii Aprilie, în ceea ce era cadoul studenţilor de la Universitatea din Moscova pentru Vladimir Putin (63 de ani), cu ocazia zilei lui de naştere, iar zilele acestea a ajuns să fie noua cucerire de pe lista liderului de la Kremlin, conform presei ruse, citata de Express.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI INCENDIARE

Alisa Kharcheva (23 de ani) a stârnit controverse după ce şi-a cumpărat un apartament scump într-unul dintre cele mai selecte cartiere din capitala Rusiei, anunţă Daily Mail. Nimic atât de surprinzător până aici, doar nu o fi prima care ajunge să locuiască acolo. Ceea ce o leagă de preşedintele rus este faptul că cel implicat în vânzarea şi cumpărarea apartamentului cu pricina este unul dintre apropiaţii lui Putin, cel care a ajutat-o şi pe Alina Kabaeva, campioană olimpică, una dintre presupusele iubite ale liderului Rusiei, pe bunica şi sora acesteia, dar şi pe fiica lui.

Alisa nu este la prima „legătură” cu Putin. După ce a pozat pentru calendarul studenţesc, frumoasa brunetă a publicat un articol pe blog, în care îi oferă cadou preşedintelui o pisică neagră. Laudele ei la adresa rusului, pe care îl consideră un bărbat puternic şi liderul perfect al ţării, nu au întârziat să apară în textul de pe blog.

Frumuseţea tinerei nu a fost neluată în seamă, căci a participat la concursuri de miss, şi chiar a fost finalistă la Miss Rusia. Întrebată de presă de unde a avut bani pentru achiziţionarea apartamentului, Alisa le-a spus că a fost cumpărat cu ipotecă şi că întrebările care o leagă de Putin sunt pur şi simplu stpide.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×